FORGOT YOUR DETAILS?

Personal Training

Fresh

Fitness

Personal Training bij Fresh

Fresh Fitness bestaat al vijftien jaar in de Amsterdamse Pijp en is op het gebied van fitness, personal training, groepslessen en fysiotherapie een begrip. In 2013, 2014, 2017 en 2018 mochten we de prijs voor beste sportschool van Amsterdam in ontvangst nemen.
De laatste jaren is het Personal trainers team uitgegroeid naar zestien trainers die in totaal 500 uur Personal training geven per maand. Een fitness club met een zeer ervaren team en een plek waar je ook zelfstandig kunt trainen, yoga kunt volgen of heerlijk een sauna kunt nemen.

Kan jouw leefstijl wel een upgrade gebruiken? Afslanken, fitter worden, je beter voelen: welk doel je ook hebt, je wil eraan werken. En daarbij kun je de hulp van een echte kenner goed gebruiken. Een personal trainer staat altijd voor je klaar met tips, advies en ondersteuning. De focus ligt op wat jij wil en wat je uit jezelf kan halen.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoon:
Locatie:
Vraag / Extra Information:

Samen met je trainer stel je doelen op en zorgen jullie ervoor dat je die doelen haalt. Honderd procent aandacht, honderd procent resultaat. We weten zeker dat je je bij Fresh thuis zult voelen en je sportieve doelstellingen zal halen!

Verschillende klanten vragen om een verschillende aanpak of expertise. Daarom stellen onze personal trainers zich graag voor, zodat je de juiste trainer kiest om de gewenste doelen te bereiken. En train je juist liever niet alleen? Bespreek dan de mogelijkheden voor PT voor 2 of Small Group Training met je trainer!

Wij weten als geen ander dat Personal Training werkt. Om jou te overtuigen kun je jezelf nu inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek!

PERSONAL TRAINERS

Markus Torenstra

Directeur-eigenaar & Personal Trainer

David Spils

Fitness / Personal Trainer

Martijn Kievit

Personal Trainer

Danielle Hamelijnck - den Ouden

Diëtist / Leefstijlcoach / Personal Trainer

Rob Segaar

Fitness / Life Coach / Personal Trainer

Wanno Wardenaar

Personal Trainer

Tamara Zwaan

Personal Trainer

Seran Baykal

Fitness / Personal Trainer / Boks Trainer

Mirella Marcus

Fitness / Personal Trainer

Marciano Felixdaal

Personal Trainer / Boks Trainer

Onno Bruynen

Personal Trainer

Michael Waasdorp

Personal Trainer

Denise Hamelijnck

Leefstijlcoach / Personal Trainer

Milan Antoni

Personal Trainer / Diëtist

Laura Kurmann

Fitness / Personal Trainer

Imke de Graaf

Fysiotherapeut / Medisch Personal Trainer
TOP