Beste club van Nederland 2018

Fresh Fitness bestaat al twaalf jaar in de Amsterdamse Pijp en is op het gebied van fitness,personal training, groepslessen en fysiotherapie een begrip. In 2013, 2014 en 2017 mochten we de prijs voor beste sportschool van Amsterdam in ontvangst nemen.

De laatste jaren is het personal trainers team uitgegroeid naar twaalf trainers die in totaal 500 uur personal training geven per maand. Een fitness club met een zeer ervaren team en een plek waar je ook zelfstandig kunt trainen, yoga kunt volgen of heerlijk een sauna kunt nemen.

U vindt dat het roer om moet. Uw leefstijl kan wel een upgrade gebruiken. Afslanken, fitter worden, u beter voelen; welk doel u ook heeft, u wilt eraan werken. En daarbij kunt u de hulp van een echte kenner goed gebruiken. Een personal trainer staat altijd voor u klaar met tips, advies en ondersteuning. De focus ligt op wat u wil en wat u uit uzelf kunt halen.

Samen met uw trainer stelt u doelen op en zorgt u ervoor dat u die doelen haalt. Honderd procent aandacht, honderd procent resultaat. We weten zeker dat je je bij Fresh thuis zal voelen en je sportieve doelstellingen zal halen!

Verschillende klanten vragen om een verschillende aanpak of expertise. Daarom stellen onze personal trainers zich graag voor, zodat u de juiste trainer kiest om de gewenste doelen te bereiken. En traint u juist liever niet alleen? Bespreek dan de mogelijkheden voor PT voor 2 of Small Group Training met uw trainer!

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoon:
Locatie:
Vraag / Extra Information: