FORGOT YOUR DETAILS?

Personal Training

Fresh

Fitness

Personal Training bij Fresh

Fresh Fitness bestaat al vijftien jaar in de Amsterdamse Pijp en is op het gebied van fitness, personal training, groepslessen en fysiotherapie een begrip. In 2013, 2014,2017 en 2018 mochten we de prijs voor beste sportschool van Amsterdam in ontvangst nemen.
De laatste jaren is het personal trainers team uitgegroeid naar twaalf trainers die in totaal 500 uur personal training geven per maand. Een fitness club met een zeer ervaren team en een plek waar je ook zelfstandig kunt trainen, yoga kunt volgen of heerlijk een sauna kunt nemen.

je vindt dat het roer om moet. Je leefstijl kan wel een upgrade gebruiken. Afslanken, fitter worden, je beter voelen; welk doel je ook hebt, je wil eraan werken. En daarbij kan je de hulp van een echte kenner goed gebruiken. Een personal trainer staat altijd voor je klaar met tips, advies en ondersteuning. De focus ligt op wat jij wil en wat je uit jezelf kan halen.

Samen met je trainer stel je doelen op en zorgen jullie ervoor dat je die doelen haalt. Honderd procent aandacht, honderd procent resultaat. We weten zeker dat je je bij Fresh thuis zult voelen en je sportieve doelstellingen zal halen!

Verschillende klanten vragen om een verschillende aanpak of expertise. Daarom stellen onze personal trainers zich graag voor, zodat je de juiste trainer kiest om de gewenste doelen te bereiken. En train je juist liever niet alleen? Bespreek dan de mogelijkheden voor PT voor 2 of Small Group Training met je trainer!

Wij weten als geen ander dat Personal Training werkt. Om jou te overtuigen kun je jezelf nu inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek!

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoon:
Locatie:
Vraag / Extra Information:

PERSONAL TRAINERS

Markus Torenstra

Directeur-eigenaar & Personal Trainer

Als eigenaar van Fresh wil ik graag klanten helpen met hun gezondheid. Als personal trainer wil ik u laten ervaren wat u eigenlijk allemaal kunt! You don’t have to be great to start, but you have to start to be great!! Als leraar lichamelijke opvoeding, sportrevalidatie trainer, Overload specialist (TOP A, Mylogenics, PHP en kettlebell trainer) denk ik alles in huis te hebben voor uw resultaat!

David Spils

Personal Trainer

Ik specialiseer mij in krachttraining in combinatie met een juist voedingspatroon, om jou in een strakke shape te krijgen en een sterk functionerend lijf te creëren! Ik ben erg open en bouw graag een band op met de mensen die ik help richting zijn/haar doel, oftewel ik ben betrokken. Wanneer een cliënt die ik begeleid zijn/haar doelstelling bereikt en vooral plezier begint te krijgen omdat resultaat zicht- en voelbaar wordt, daar doe ik het voor.

Martijn Kievit

Personal Trainer

Door mijn kennis opgedaan uit gerenommeerde internationale opleidingen en mijn rustige, strenge en zeer betrokken karakter, ben ik in staat om uw doelstelling werkelijkheid te laten worden!” Naast het trainen van topsporters is Martijn gespecialiseerd in het afvallen en vergroten van de spiermassa en -kracht. Martijn is drs. in Bewegingswetenschappen, Certified Strength & Conditioning Specialist, Overload specialist (TOP A, Mylogenics, PHP en Kettlebell).

Danielle Hamelijnck - den Ouden

Personal Trainer

Ik kijk er naar uit om samen te investeren in jouw geest en lichaam. Daarbij hou ik rekening met de wensen en behoeften die jij graag voor ogen hebt. Door mijn jarenlange werkervaring heb ik al veel succesverhalen die ik niet meer zal vergeten. Dit motiveert mij om nog meer mensen te helpen!

Rob Segaar

Fitness / Life Coach / Personal Trainer

Mijn ervaring leert dat goed in je vel zitten alles te maken heeft met goed voor jezelf zorgen, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Daarom heb ik mij naast Personal Trainer gespecialiseerd als Life Coach. Als Life Coach help ik je om bewust jouw keuzes te maken. Denk bijv aan keuzes rond work-life balance, carriere, gezondheid of stress. Ik help je nieuwe inzichten te krijgen als basis voor jouw keuzes.

Wanno Wardenaar

Personal Trainer

Wil je topfit worden? Vind je jezelf te zwaar? Wil je een marathon lopen? Wil je scherp en stressbestendig zijn? Het menselijk lichaam en sport in het bijzonder boeien mij van jongs af aan. Daarom koos ik voor een opleiding tot Drs. in de bewegingswetenschappen en verdiep ik me in alles wat met het fysieke fitheid te maken heeft. Het is mijn passie om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om een persoonlijk plan te maken en jou je doel te laten bereiken. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Tamara Zwaan

Personal Trainer

Mijn naam is Tamara en ik ben fitness instructeur en fitness manager bij Fresh. Ik geniet ontzettend van alles wat met bewegen en gezondheid te maken heeft. Dit is ook de reden dat ik Bewegingswetenschappen gestudeerd heb aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en mijn kennis op allerlei gebieden aan blijf vullen. Naast mijn werk bij Fresh geef ik CrossFit training in Amsterdam Noord en ben ik personal trainer.

Mirella Marcus

Fitness / Personal Trainer

Ik ben op mijn best als ik dromen nastreef, waardoor ik in sept 2017 een sportopleiding ben begonnen. Binnen Fresh ben ik fitnessmanager en personal trainer. Ik hou ervan om het beste uit iemand te halen en om samen stap voor stap gewoontes aan te passen en progressie te maken. Let's go for the long term!

Stijn van Willigen

Personal Trainer

Fysieke kracht en vitaliteit komen niet alleen door in je uiterlijk, maar stralen ook uit naar je mentale welzijn en algehele gezondheid. Daarom vind ik het belangrijk om mensen op dit gebied te helpen op basis van de juiste informatie over voeding, psychologie, en beweging. Als afgestudeerd Bewegingswetenschapper heb ik de vaardigheid kritisch naar (wetenschappelijke) informatie te kijken. Vanaf daar zoek ik naar manieren om de juiste info te vertalen naar de praktijk. Zo komt het niet onder een laag stof te liggen, maar ‘blijft het leven’, zodat mensen als u ervan kunnen profiteren!

Marciano Felixdaal

Personal Trainer

Van huis uit ben ik een conditietrainer en zwemonderwijzer. Ik heb mijzelf verder ontwikkeld tot allround sportinstructeur en personal trainer. Momenteel heb ik ruim negen jaar ervaring met het trainen van jong en oud, beginnende sporters en sporters die op een hoger niveau willen presteren. Ik word gedreven door de diversiteit aan doelstellingen die mijn klanten hebben, maar vooral door de emotionele lading die de daarbij komt kijken.

Onno

Personal Trainer

Michael Waasdorp

Personal Trainer

Ik ben een ALO’er en heb mijn passie gevonden in de fitness. Met mijn visie “do whatever is necessary to get the job done” help ik mensen van pijnklachten af, begeleid ik mensen in de krachtsport en coach daarnaast op voeding. Het resultaat is wat in mijn ogen telt: iets kan nog zo wetenschappelijk bewezen zijn, als het geen resultaat geeft bij jou moet je blijkbaar iets anders doen. Hetgeen mij energie geeft is het helpen van gemotiveerde mensen en zo resultaat te boeken. Daarnaast geniet ik van het spelletje “wat werkt voor jou”: het zoeken naar welke methode/oefeningen/voeding het meest optimaal werkt.

Denise Hamelijnck

Personal Trainer

Als gepassioneerde Lifestylecoach, Hormoonfactortrainer en Voedingsdeskundige ben ik zeer betrokken bij het gezonder, fitter en gelukkiger maken van mensen. Hoe belangrijk vind je je lichaam en gezondheid? Wil je echt een verandering maken in je leven die je eigenlijk al veel eerder had moeten doen? Mijn uitdaging is jouw resultaat en gezamenlijk zullen wij bereiken wat je voor ogen hebt.

Milan Antoni

Personal Trainer

Mijn naam is Milan Antoni , ik ben een 23 jaar oude personal trainer in Amsterdam en mijn passies zijn fitness en voeding. Door zowel opleidingen gevolgd te hebben op het gebied van voeding, training en gedragsverandering zullen alle factoren aangepakt worden waardoor succes alleen nog maar een kwestie van tijd is. Elk mens is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Mijn doel is om samen met jou een plan van slagen te maken die goed past in jouw drukke agenda. Samen gaan wij uit van het positieve, door de nadruk te leggen op wat wél anders kan.

Laura Kurmann

Personal Trainer

Het motiveert mij enorm als ik deel kan uitmaken van het behalen van iemand zijn doel. Dit geeft veel voldoening en energie. Ik werk nu binnen Fresh zowel in de Pijp als in de A’DAM Toren als personal trainer en geef verschillende trainingen: circuittrainingen, bootcamps, small group trainingen, HIIT trainingen, WOD, bodybasic en daarbij sta ik elke vrijdag ochtend/middag in de gym als fitnessinstructrice.

TOP