Personal Training bij Fresh Fitness in Amsterdam

 • Ons zeer ervaren team staat voor jou klaar om er alles uit te halen, gegarandeerd resultaat

 • Je kan kiezen om 1 keer per week Personal Training te nemen en de andere keren lekker zelf te trainen

 • Krijg advies over bewegen, slaap, stress en voeding voor een optimaal resultaat

 • Bij Fresh werken we samen in een ongedwongen sfeer aan jouw doelen

 • Naast je Personal Training kan je een van onze  80 groepslessen volgen en kan je afsluiten met een  heerlijke  sauna

 • Bij Fresh werken we veel aan mobiliteit en de kwaliteit van bewegen

 • Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan bespaar je al snel tot 50% op Personal Training bij Fresh!

 • Je kunt al een 10-rittenkaart voor Personal Training aanschaffen vanaf €575,- euro

Ervaar Personal Training in Amsterdam Zuid (de Pijp)

Kan jouw leefstijl wel een upgrade gebruiken? Afslanken, fitter worden, je beter voelen: welk doel je ook hebt, je wil eraan werken. Een personal trainer staat altijd voor je klaar met tips, advies en ondersteuning. De focus ligt op wat jij wil en wat wij samen uit jou kunnen halen. Fresh onderscheid zich in het feit dat wij veel meer zijn dan alleen een Personal Training studio. Je kan bij ons ook zelf trainen met je schema van je personal trainer, een van de 80 lessen volgen die aansluit bij jouw doelstelling en heerlijk afsluiten met een bezoek aan de sauna gevolgd door een gezonde shake in de lounge. Dit is echt een groot onderscheid met andere clubs, we weten zeker dat deze manier van trainen je zal bevallen.

Als je bij ons in Amsterdam Personal Training volgt dan mag je er vanuit gaan dat wij jou kunnen helpen bij jouw doelen. Het mooie aan Fresh is dat wij een geweldig team van personal trainers hebben (15) met verschillende vakgebieden. Daarbij helpen wij elkaar onderling. Zo werken we onder andere intern samen met fysiotherapeuten, coaches en diëtisten om jou optimaal te kunnen begeleiden.

We weten zeker dat je je bij Fresh thuis zult voelen en je sportieve doelstellingen zal halen met behulp van Personal Training!

Vraag bij ons je vrijblijvende intake aan door het contactformulier in te vullen en de eigenaar Markus Torenstra zal voor jou de juiste match zoeken. Geef het bij ons aan indien je een voorkeur hebt voor een dag, tijdstip en/of trainer.

Wij hebben een divers team van personal trainers met uiteenlopende specialismen zoals:

 • Burnout
 • Obesitas
 • Menopauze
 • Osteoporose
 • Hormoonbalans
 • Leefstijlcoaching
 • Kickbokstraining
 • Zwangerschapstraining
 • Lichaamstransformatie
 • Voedingsadvies (diëtist)
 • Medisch personal training
 • Topsport (Olympisch niveau)
 • Blessurepreventie / revalidatie
 • Hypertensie (of andere hart- en vaatziektes)
4.7
Gebaseerd op 265 beoordelingen
powered by Google
Joost RotteveelJoost Rotteveel
08:25 15 Jul 23
Sinds enkele jaren volg ik meerdere keren per week de spinnglessen van Marieke en Sergio. Het spivi-systeem is perfect en de lessen zijn goed en gezellig!
Pauline TPauline T
18:02 12 Jul 23
Leuke sportschool. Goede sfeer. Heerlijke pittige bodyshape lessen van Jessie. Goed opgebouwd, aandacht voor alle spiergroepen en dat ook nog op lekkere muziek. Top!
cees van bovencees van boven
08:30 08 Jul 23
Heel blij met de spinning class al jaren met plezier bij Marieke. Een hele leuke groep die al jaren komt.
Sonja WSonja W
07:55 29 Jun 23
Sinds ik een eigen praktijk was gestart liet ik het sporten steeeds meer op de laatste plaats komen en het werk voorgaan.Daar wilde ik verandering in. Fresh is dichtbij, laagdrempelig, vriendelijk en bied veel mogelijkheden in zowel apparaten, lessen als sauna. De eerste weken hielp het inschrijven voor een yoga klas me om binnen te komen. Inmiddels ren ik hier en daar voor 30 tot 60 minuten fresh binnen om even te roeien en wat spieren te trainen. Ik train nog niet zoveel als ik zou willen maar het feit dat ik gemiddeld 3x naar binnen loop is al n vette vooruitgang!Dat het een kleine sportschool is vind ik heel fijn in het ontmoeten van dezelfde ''koppen''. nadeel kan ik soms vinden dat er van sommige apparaten maar 1 is en ik er dan niet bij kan in de door mij gereserveerde tijd.Overall, blij en dankbaar.
Florent GeertsFlorent Geerts
11:28 19 Jun 23
Zeer fijne fitnessclub. Goede begeleiding van de verschillende personal trainers. Goede beschikbaarheid en aanwezigheid ook van het materiaal. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat er een hele verschillend groep qua mensen trained in leeftijden en ervaringen.
Adrian Reid NavarroAdrian Reid Navarro
06:18 16 Jun 23
Simpelweg een geweldige sportschool. Relatief klein, maar nooit te druk en enorm compleet qua materiaal en apparaten. Begeleiding is ook kwalitatief hoogwaardig. En als kers op de taart is er een ruime sauna aanwezig!
Isis terpstraIsis terpstra
12:51 18 May 23
Hier gesport via Classpass! De Yin Yoga was een enorm ontspannende les en ik ben er helemaal zen uitgekomen! Zeker een aanrader.
Natali AzarNatali Azar
07:38 22 Apr 23
In het begin was alles goed, maar zoals verwacht hebben ze nadat we het bedrag van de actie (3 maanden) betaald, extra geld afgeschreven en wanneer we met de medewerkers gingen praten, heeft iedere medewerker een andere antwoord gegeven en tot nu is de probleem niet opgelost. Ze zeggen dat ze emails hebben gestuurd maar dat krijgen we niet. Elke maand nemen ze verschillende bedrag af
Rosalie DekkerRosalie Dekker
18:51 29 Mar 23
Super fijne lokale gym met een gemoedelijke sfeer. Zeer gevarieerd publiek en geen opstootjes of mannen die je lastig vallen. Vriendelijk en kundig personeel. Ik kom hier al een aantal jaar met veel plezier.
Duttje HuitemaDuttje Huitema
09:28 09 Mar 23
Sinds anderhalve maand sport ik bij Fresh Fitness en ik ben heel blij met deze beslissing. Eigenlijk is deze sportschool een gekke keuze, want direct om de hoek heb ik twee sportscholen die deel zijn van een grote keten en toch een stuk goedkoper. De keuze viel op Fresh Fitness door de sfeer, de aandacht voor het trainingsprogramma, de goede apparatuur, de professionaliteit, de vriendelijke mede-sporters. Daar ben ik niet in teleurgesteld en dat is mij het iets hogere tarief meer dan waard. Ik kan het dan ook oprecht aanbevelen om hier te gaan sporten!
Igee DieudonneIgee Dieudonne
14:49 07 Mar 23
Aangename gym, ruim voorzien van apparatuur en uitstekende sauna!
Daniela BockDaniela Bock
21:08 16 Jan 23
Eindelijk wil ik een review geven voor Josines les Body shape en BBB. Ik volg deze les al meer dan een jaar en ik ga altijd een tot twee keer per week met heel veel plezier er naartoe. Josine motiveert, corrigeert super goed en ik merk dat ik zeker sterker en fitter door haar lessen ben geworden. Ik hoop dat ze snel hersteld en snel terug is. Beterschap Josine en tot snel!!
Sari TulpSari Tulp
17:41 11 Jan 23
Zojuist mijn laatste personal training van de 10 weken challenge gehad door trainer Caroline Robyn. Super fijne sportschool en heel erg blij met m’n trainer. Dank Caroline voor je motiverende fijne personal training sessies! Ik voel me fitter en heb weer zin om te bewegen:) Merci
Frank KarstenFrank Karsten
22:10 16 Dec 22
Hele prettige fitness club. Goede sfeer en aardige personal trainers.Ze hebben een uitstekend Tanita meetapparaat dat goed je vooruitgang kan bijhouden. Ik had er 2 kilo spier bij gekregen in 3 maanden. Meten is weten!
Maya GreensteinMaya Greenstein
13:46 12 Dec 22
Echt een top gym met een super divers publiek waardoor je meteen weet dat ze voor elk persoon iets hebben. Het is schoon, ruim en er werkt heel vriendelijk personeel. Helpt enorm met de motivatie om te blijven bewegen!
Evelyne PelletierEvelyne Pelletier
08:32 14 Oct 22
Gezellige sportschool met grote verscheidenheid aan top kwaliteit lessen. Een onmisbare plek in de buurt voor wie op een veilige wijze in een schone omgeving en ontspannen sfeer zijn welzijn lief heeft en wenst te bevorderen.
Marieke075Marieke075
21:32 06 Oct 22
Goede sportschool met hele leuke mensen! Veel persoonlijke aandacht en professionele begeleiding 🙂 Fijne sfeer waarin je lekker kan trainen, en met behulp van trainers aan je eigen doelen kan werken. Als er wat is staan ze altijd voor je klaar. Geven ook veel ruimte trainingen naar jouw wensen/ behoeften af te stemmen.Kan deze gym zeker aanraden!! Bedankt Markus, Daniël, Ronald en Sas!!
js_loader

Meer informatie nodig?

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoon

Onze personal trainers

Markus Torenstra

Directeur-eigenaar / Personal Trainer

Rob Segaar

Life Coach / Personal Trainer / Voedingscoach

Sven Maarschalk

Club manager/ Personal Trainer

Jasper Mulder

Personal Trainer / Fysiotherapeut

Lindsay Burgess

Personal Trainer

Seran Baykal

Personal Trainer / Diëtist / Kickboks docent

Daniel Karreman

Personal Trainer

Daan Bot

Personal Trainer

Puck Smitz

Personal Trainer

Mahdad Zamanı

Personal Trainer

Milan Antoni

Personal Trainer / Diëtist

Denise Hamelijnck

Leefstijlcoach / Personal Trainer

Danielle Hamelijnck – den Ouden

Diëtist / Leefstijlcoach / Personal Trainer

Martijn Kievit

Personal Trainer

Michael Waasdorp

Personal Trainer / Mylogenics

Imke de Graaf

Fysiotherapeut / Medisch Personal Trainer