FORGOT YOUR DETAILS?

AANBOD

BEKIJK HIERONDER ONZE VERSCHILLENDE DIENSTEN

PERSONAL TRAINING

Wij helpen jou graag om sterker, fitter en gezonder te worden.

Wij beginnen altijd bij de basis en leren jou naast een goede techniek ook hoe je moet trainen om resultaat te behalen.

FITNESS & BEGELEIDING

Ervaar onze coaching op het gebied van stress management, herstel en lifestyle.

Het is ons doel om jou zoveel mogelijk inzicht in je eigen gewoontes te geven en je hierbij begeleiding, bijsturing en advies te geven.

LEES HIER MEER

ZWANGER EN FIT

Een zwangerschap is iets heel moois waar u volop van moet genieten. Het laatste waar u zich zorgen over wilt maken is die kleine.

Daarom hebben we bij Fresh een speciaal programma om mama’s, maar ook vaders, een goede begeleiding te geven zodat u een optimale zwangerschapsperiode heeft.

LEES HIER MEER

FYSIOTHERAPIE

Wij werken samen met de beste fysiotherapeuten in Amsterdam.

Ben je herstellende van een blessure of operatie of wil je dit juist voorkomen, dan staan wij jou bij met deskundige begeleiding.

SAUNA & ONTSPANNING

Een bezoek aan onze sauna is de ideale afsluiting van een intensieve kracht- of cardiotraining, yogales of als ontspanningsritueel op zich.

BEDRIJFSFITNESS

Natuurlijk kunt u kiezen om een goedkoop bedrijfsfitness abonnement te nemen bij een budget sportschool, maar haalt u dan het gewenste resultaat voor uw werknemers?

U wilt toch juist dat u personeelsleden goed en gezond sporten om zo minder ziekte verzuim te hebben? daar is goede begeleiding voor nodig en die biedt Fresh u!

TOP