11-01-22
Promotievideo NL Actief: maak de sportbranche essentieel

Sportscholen essentieel 11 januari 2022

Wij willen heel graag iedereen weer helpen om gezond te blijven en om in beweging te blijven. Daarom hopen wij dat de sportbranche als essentieel wordt gezien zodat wij onze deuren weer mogen openen! Deze video is in samenwerking met NL Actief gemaakt.

15-12-21
Super trots op deze video over onze award met klant Benedetta & eigenaar Markus

Yes! Wij hebben naast de award beste sportschool van Amsterdam ook de award gewonnen van beste club in aanpassingsvermogen volgens de vakjury! 

24-05-20
Super trots op deze video over onze geweldige branche!

In samenwerking met de sportbranche NL Actief hebben wij deel mogen nemen aan deze mooie video om te laten zien dat wij er klaar voor zijn!

De film duurt circa 14 minuten, zorg dat je geluid aan staat!

18-05-20
1 juni sportscholen open

Wij zijn er klaar voor! Jullie ook?

De film duurt circa 30 seconden, zorg dat je geluid aan staat!

16-05-20
METRO – Interview met Markus Torenstra

Markus 1 juni sportscholen open Metro artikel

16 mei: „Zeker weten hoor, dat we er klaar voor zijn om open te gaan”, beaamt Markus Torenstra, eigenaar van Fresh Fitness in Amsterdam. „Nederlanders snakken naar beweging, minder kilo’s, meer weerstand en een betere gezondheid. Er ligt al weken een protocol waarmee men veiliger kan sporten, denk aan het werken met reserveringen, minder personen in een groepsles en grote afstand tussen de fitnessapparaten.

Een bepaald aantal type trainingen zal wellicht de komende tijd niet mogelijk zijn in een fitnessclub, maar individuele krachttraining, cardio en (kleine) groepslessen zullen geen probleem te zijn.”

07-05-20
Fresh bij Hart van Nederland

Sportscholen open

 

Sportschoolhouders woest: ’Met 100 man in de kroeg, maar sporten? Ho maar’

 

FITKNO – Interview met Markus Torenstra

 

Fresh Fitness is an award-winning chain of gyms in Amsterdam. With an excellent reputation within the Amsterdam fitness community, their facilities in the funky suburb of De Pijp and at the iconic A’dam Tower are adored by their members and highly respected within the Dutch fitness community.

Founder, Markus Torenstra, opened the first Fresh Fitness in 2004 with the core principles of providing a welcoming environment to work out in, with high-quality equipment and the best personal training available in Amsterdam. During my conversation with Markus these founding principles were recurring subjects, which even after 15 years are still core to everything about Markus and his business.

 

RTL 4 bij Fresh op bezoek

 

Ontzettend leuk dat RTL 4 met Life is Beautiful aandacht wilde geven aan Fresh Fitness. 2018 was natuurlijk al een topjaar omdat wij zijn verkozen tot beste sportschool van het jaar door de vakjury! Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen, maar hebben wij ook te danken aan ons top team, fijne samenwerkingen en natuurlijk onze geweldige leden!

Daarnaast zijn wij erg blij met de samenwerking met Denise & Daniëlle van Personal Trainer for Health. Wij hebben al ruim 10 jaar een nauwe samenwerking, daar zijn we stiekem heel trots op! Ben je enthousiast geworden na het kijken van het filmpje en wil je in contact met ze komen? Kijk dan eens op https://www.personaltrainerforhealth.nl/.

De film duurt circa 2 minuten, zorg dat je geluid aan staat!