Allereerst kun je natuurlijk bij Fresh terecht om gewoon lekker te sporten. Met plezier bewegen is namelijk erg belangrijk. Denk hierbij naast fitness ook aan de lessen waarbij men gezellig samen sport en samen de doelstellingen te lijf gaat.

Fresh staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke begeleiding door het personeel. Dagelijks streven wij er naar deze kenmerken te waarborgen vanuit onze drie peilers: – Kwaliteit – Gezelligheid – Hygiëne

Wij helpen graag iedereen naar een gezondere lifestyle en ons publiek is dan ook enorm gevarieerd; de oudere en de jongere sporter, de beginnende en gevorderde sporter, de slanke en de wat zwaardere sporter, de recreatieve en de topsporter, en alles wat daar tussen in zit. Streef je naar een blijvend gezonder lichaam, kies dan een fitnessclub waar je met plezier naar toe gaat. Dan ga je vaker en haak je minder snel af.

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je een advies krijgt over bewegen, voeding en lifestyle dat het best bij je doelstellingen aansluit. De professionele instructeurs houden rekening met het huidige niveau, eventuele blessures en de uitkomst van een aantal fysieke tests. Ieder mens is namelijk uniek en verdient een persoonlijke benadering.

Een trainingsadvies moet dan ook persoonlijk zijn, afgestemd op je belastbaarheid en rekening houdend met o.a de volgende punten.

Voeding – Doelstellingen – Belastbaarheid – Rust vs stress niveau – Plezier in de training – De hormoonhuishouding – Trainingstijd en trainingsfrequentie

Bij Fresh kijken we dus naar wat de individuele klant nodig heeft. Sommige klanten zullen we stimuleren om juist minder te doen, waar andere een extra duwtje in de rug nodig hebben. Bij Fresh leer je niet om meer te trainen, wij leren je graag om beter te trainen. Niet voor niets zeggen wij: Fitness bij Fresh is mensenwerk!

De trainingsvisie van Fresh is opgebouwd uit jaren lange kennis die wij hebben opgedaan in verschillende opleidingen.

Al onze klanten worden vanuit deze visie begeleid en krijgen zo standaard een gepersonaliseerd programma. Wilt je meer? Dan is een Personal trainer misschien de ideale match! Kijk dan bij het overzicht van onze Personal trainers.

Voor nieuwe leden hebben wij een fantastisch 12 weken programma om jou goed op weg te helpen! Klik hier voor het volledige 12-weken programma.

Voor huidige leden geldt de maandelijkse intake van een halfuur.

Bekijk hier het 12 weken Fresh Start Programma