Ontdek de voordelen van Bedrijfsfitness!

Bij Fresh Fitness geloven we in de kracht van bedrijfsfitness. We weten dat een sportende medewerker niet alleen fitter en gezonder is, maar ook productiever en creatiever. Ontdek hieronder waarom bedrijfsfitness bij Fresh Fitness een win-win is voor zowel werkgevers als werknemers.

Werkgevers voordelen!

Verhoogde Productiviteit:
Studies hebben aangetoond dat regelmatige lichaamsbeweging de productiviteit van werknemers verhoogt. Door bedrijfsfitness aan te bieden, moedig je je medewerkers aan om actief te worden en regelmatig te sporten. Dit leidt tot meer energie, verbeterde concentratie en een hogere werkprestatie.

Verminderd Ziekteverzuim:
Werknemers die regelmatig sporten, hebben over het algemeen een lager verzuimcijfer. Door bedrijfsfitness aan te bieden, moedigt een werkgever werknemers aan om gezonde gewoonten aan te nemen, wat kan resulteren in minder ziektedagen en een hogere aanwezigheid op het werk.

Verhoogde Creativiteit en Tevredenheid:
Sporten heeft niet alleen fysieke voordelen, maar ook mentale voordelen. Fitte medewerkers hebben vaak een hogere mate van creativiteit, kunnen beter omgaan met stress en ervaren over het algemeen meer tevredenheid in hun werk. Door bedrijfsfitness aan te bieden, investeer je in het welzijn van de medewerkers en creëert je een werkomgeving waarin ze zich gelukkiger en meer betrokken voelen.

  • NIEUW! Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan bespaar je al snel tot 50% op Personal Training bij Fresh!
  • Sfeer: een leuke ontspannen sfeer, want sport moet ook leuk zijn! Onze klanten variëren in de leeftijd van 16 tot 86 jaar.
  • Hygiëne: de clubs van Fresh zijn altijd brandschoon. Ons schoonmaakteam is daar dagelijks vele uren mee bezig.
  • Apparatuur: altijd de nieuwste gebruiksvriendelijke apparatuur van Technogym ®.

  • Kwaliteit: de trainers worden continue bijgeschoold.

Ontdek snel of jouw werkgever al is aangesloten bij bedrijfsfitness!

Ben je werknemer? Check hier welke voordelen dit heeft voor jou!

Financieel Voordeel: 
Dankzij de bedrijfsfitnessregeling hoef je minder te betalen voor je sportschoolabonnement. Gemiddeld bespaar je tot wel 40% op de kosten. Het abonnementsgeld wordt namelijk rechtstreeks met je werkgever verrekend. Dit maakt het sporten toegankelijker en motiveert je om actief aan je gezondheid te werken.

Sport met begeleiding: 
Bij Fresh Fitness krijg je toegang tot alle faciliteiten, professionele begeleiding en je kunt deelnemen aan onze groepslessen. Regelmatig sporten verbetert je algehele gezondheid, vermindert stress en verhoogt je energieniveau. Dit draagt bij aan een betere work-life balance en een positieve mindset.

Boost voor Body en Mind! 
Sporten is een uitstekende manier om je humeur te boosten. Tijdens het sporten komen er endorfines vrij, de natuurlijke feel-good hormonen. Bye-bye stress en hallo positieve vibes!

Meer informatie nodig?