Wie zijn wij

Het ‘Fresh’ idee is geboren in augustus 2003. Mede door het snel veranderende klimaat binnen de fysiotherapie werd het hoog tijd voor iets nieuws binnen dit werkveld. Na twee maanden brainstormen kreeg het idee vaste vorm en was een nieuwe Health Club geboren midden in de Amsterdamse Pijp. Eind oktober kreeg de club een naam en in december was het huurcontract getekend.

De verbouwing kon beginnen. Een ruïne (overblijfselen van een oude supermarkt) moest worden verbouwd tot een Health Club. Het heeft veel bloed zweet en tranen gekost, maar het resultaat na 7 maanden was geweldig. Vanaf het openingsweekend liep het storm. Een jaar later en meer dan 1600 inschrijvingen verder was Fresh Fitness al een begrip in de Pijp.

Wat is nu het geheim van dit succes?

Dat is terug te vinden in vele facetten, waar steeds weer de visie van Fresh aan ten grondslag ligt. Een steeds weer vernieuwende club in een historisch pand. Markus Torenstra is zeer trots dat hij een sterk team heeft dat dagelijks klaar staat voor de klanten van Fresh. Uw sportieve doelstelling is onze uitdaging!

Meer informatie nodig? 

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoonnummer