Personal Trainer

Ik ben een ALO’er en heb mijn passie gevonden in de fitness. Met mijn visie “do whatever is necessary to get the job done” help ik mensen van pijnklachten af, begeleid ik mensen in de krachtsport en coach daarnaast op voeding. Het resultaat is wat in mijn ogen telt: iets kan nog zo wetenschappelijk bewezen zijn, als het geen resultaat geeft bij jou moet je blijkbaar iets anders doen. Hetgeen mij energie geeft is het helpen van gemotiveerde mensen en zo resultaat te boeken. Daarnaast geniet ik van het spelletje “wat werkt voor jou”: het zoeken naar welke methode/oefeningen/voeding het meest optimaal werkt.

Personal Trainer

Ik ben een ALO’er en heb mijn passie gevonden in de fitness. Met mijn visie “do whatever is necessary to get the job done” help ik mensen van pijnklachten af, begeleid ik mensen in de krachtsport en coach daarnaast op voeding. Het resultaat is wat in mijn ogen telt: iets kan nog zo wetenschappelijk bewezen zijn, als het geen resultaat geeft bij jou moet je blijkbaar iets anders doen. Hetgeen mij energie geeft is het helpen van gemotiveerde mensen en zo resultaat te boeken. Daarnaast geniet ik van het spelletje “wat werkt voor jou”: het zoeken naar welke methode/oefeningen/voeding het meest optimaal werkt.