FORGOT YOUR DETAILS?

Onze visie

Onze visie

Na mijn ongeluk heb ik besloten om mijn toekomst in te richten zodat ik anderen help met hun hulpvraag. Daarom heb ik veertien jaar geleden Fresh Fitness opgericht. Bij Fresh staan we voor plezier, waarbij kwaliteit voorop staat. Van jong tot oud en van recreatief tot topsport! We geloven in een totale aanpak van jouw hulpvraag en daarom hebben we bij Fresh alle mogelijkheden.

Dit begon toen ik mijn rug brak in 1999. Ik was toen als student aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) bezig met een snowboard seizoen in Frankrijk. Het jaar daarna gaf de revalidatietraining mij zo veel voldoening dat ik dacht: dit wil ik ook! Ik wil ook mensen helpen weer alles te kunnen. Zo begon ik mijn weg naar trainer, personal trainer, sportrevalidatie en voedingsexpert en liet ik mijn lesgeven voor wat het was. Ik stapte de fitness wereld in! Ik beleefde hier zo veel plezier aan dat ik mijn eigen club wilde, niet alleen mijn eigen klanten helpen maar ook een plek neer zetten waar we veel meer mensen kunnen helpen op meerdere gebieden: van recreatief tot topsport.

Nu veertien jaar verder staat er een geweldig bedrijf dat elke dag vele klanten gelukkig maakt. Ieder met zijn eigen verhaal en zijn eigen hulpvraag. Ik heb altijd drie kenmerken in mijn hoofd gehad die al die jaren nog niet veranderd zijn. De club moet schoon zijn, het personeel uitstekend geschoold en er moet met plezier kunnen worden gesport. Deze drie elementen zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar werk ga en dat het personeel zich kan ontwikkelen en hun plezier overdraagt op alle klanten. De intrinsieke motivatie van de trainers om klanten te willen helpen is net zo belangrijk, dit geeft voldoening en resultaat voor iedereen!

Om onze visie vorm te geven en om iedereen te kunnen helpen hebben we de o.a de volgende services:
- Elke maand een gratis afspraak met een van de fitness coaches
- Twaalf personal trainers die klaar staan om alles uit jouw training te halen
- Twee diëtisten die je begeleiden met een gezond voedingspatroon
- Drie fysio-manueeltherapeuten die je snel weer blessure vrij maken
- Eén lifecoach die je helpt met motivatie, balans in je leven en het verminderen van stress
- Ruim 80 groepslessen per week, we weten zeker dat er een les voor jou tussen zit!
- Heerlijk gemengde sauna om te ontspannen na het sporten
- Een juice en shake bar om gezellig bij te kletsen en je voedingsstoffen weer aan te vullen.

Kom een keer langs voor een gratis weekpas om Fresh te ervaren!

Markus Torenstra, eigenaar.

TOP