FORGOT YOUR DETAILS?

Beste sportschool van Nederland

We hebben bij de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2018 de prijs voor beste fitnessclub van Nederland in de wacht gesleept! Met onze twee vestigingen in Amsterdam, locatie A’dam Toren en locatie de Pijp, won locatie de Pijp zowel de fitness award voor beste Fitnessclub van Amsterdam met de beste waardering van de klanten als de award beste Fitnessclub van Nederland met de hoogste waardering van de vakjury.

Fresh Fitness staat al 14 jaar lang voor kwaliteit, sfeer en hygiëne. Super om op deze manier waardering te krijgen van je klanten met zo’n een mooie prijs. Fresh is sinds 2004 gevestigd in de Pijp en heeft vorig jaar een tweede club geopend in de A’dam Toren waar voornamelijk personal training wordt gegeven.

In 2013, 2014 en 2017 wonnen we als team de award prijs al eens voor beste Fitnessclub van Amsterdam. Dat we deze prijs van de vakjury nu ontvangen voor beste club van het land is een bevestiging van waar we mee bezig zijn.

De fitnessmarkt wordt op het moment overspoeld met budget ketens, daarom is het voor ons nog specialer om te merken dat de klant toch bewust voor kwaliteit kiest en dat ook waardeert. We merken dat klanten ook deze aandacht nodig hebben, fitness en voeding is niet makkelijk. Er wordt zo veel onzin verkocht.

De “beste sportschool van Nederland” is natuurlijk lastig om te zeggen, maar klanten waarderen waar Fresh voor staat en daarom hebben ze massaal gestemd.

De vakjury bracht ons een aantal Mystery Guest bezoeken en heeft zo haar keuze gemaakt. Naast de kwaliteit van de fitness, lessen en de personal trainers werd ook de klantvriendelijkheid genoemd door de jury. Bij Fresh krijg je gewoon al heel veel standaard binnen je abonnement.

Ik ben benieuwd wat dit jaar nog meer gaat brengen, maar mijn jaar kan niet meer stuk!

TOP