History

Het ‘Fresh’ idee is geboren in augustus 2003. Mede door het snel veranderende klimaat binnen de fysiotherapie werd het hoog tijd voor iets nieuws binnen dit werkveld. Na twee maanden brainstormen kreeg het idee vaste vorm en was een nieuwe Health Club geboren midden in de Amsterdamse Pijp. Eind oktober kreeg de club een naam en in december was het huurcontract getekend.

De verbouwing kon beginnen. Een ruïne (overblijfselen van een oude supermarkt) moest worden verbouwd tot een Health Club. Het heeft veel bloed zweet en tranen gekost, maar het resultaat na 7 maanden was geweldig. Vanaf het openingsweekend liep het storm. Een jaar later en meer dan 1600 inschrijvingen verder was Fresh Fitness al een begrip in de Pijp. Wat is nu het geheim van dit succes?

Dat is terug te vinden in vele facetten, waar steeds weer de visie van Fresh aan ten grondslag ligt. Een steeds weer vernieuwende club in een historisch pand. Markus Torenstra is zeer trots dat hij een sterk team heeft dat dagelijks klaar staat voor de klanten van Fresh. Uw sportieve doelstelling is onze uitdaging!

Een paar jaar later……

We hebben bij de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2018 de prijs voor beste fitnessclub van Nederland in de wacht gesleept! Met onze twee vestigingen in Amsterdam, locatie A’dam Toren en locatie de Pijp, won locatie de Pijp zowel de fitness award voor beste Fitnessclub van Amsterdam met de beste waardering van de klanten als de award beste Fitnessclub van Nederland met de hoogste waardering van de vakjury.

Fresh Fitness staat al 17 jaar lang voor kwaliteit, sfeer en hygiëne. Super om op deze manier waardering te krijgen van je klanten met zo’n een mooie prijs. Fresh is sinds 2004 gevestigd in de Pijp en heeft vorig jaar een tweede club geopend in de A’dam Toren waar voornamelijk personal training wordt gegeven.

In 2013, 2014 en 2017 wonnen we als team de award prijs al eens voor beste Fitnessclub van Amsterdam. Dat we deze prijs van de vakjury nu ontvangen voor beste club van het land is een bevestiging van waar we mee bezig zijn.

De fitnessmarkt wordt op het moment overspoeld met budget ketens, daarom is het voor ons nog specialer om te merken dat de klant toch bewust voor kwaliteit kiest en dat ook waardeert. We merken dat klanten ook deze aandacht nodig hebben, fitness en voeding is niet makkelijk. Er wordt zo veel onzin verkocht.

De “beste sportschool van Nederland” is natuurlijk lastig om te zeggen, maar klanten waarderen waar Fresh voor staat en daarom hebben ze massaal gestemd.

De vakjury bracht ons een aantal Mystery Guest bezoeken en heeft zo haar keuze gemaakt. Naast de kwaliteit van de fitness, lessen en de personal trainers werd ook de klantvriendelijkheid genoemd door de jury. Bij Fresh krijg je gewoon al heel veel standaard binnen je abonnement.

Ik ben benieuwd wat dit jaar nog meer gaat brengen, maar mijn jaar kan niet meer stuk!

ONZE VISIE

Na mijn ongeluk heb ik besloten om mijn toekomst in te richten zodat ik anderen help met hun hulpvraag. Daarom heb ik veertien jaar geleden Fresh Fitness opgericht. Bij Fresh staan we voor plezier, waarbij kwaliteit voorop staat. Van jong tot oud en van recreatief tot topsport! We geloven in een totale aanpak van jouw hulpvraag en daarom hebben we bij Fresh alle mogelijkheden.

Dit begon toen ik mijn rug brak in 1999. Ik was toen als student aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) bezig met een snowboard seizoen in Frankrijk. Het jaar daarna gaf de revalidatietraining mij zo veel voldoening dat ik dacht: dit wil ik ook! Ik wil ook mensen helpen weer alles te kunnen. Zo begon ik mijn weg naar trainer, personal trainer, sportrevalidatie en voedingsexpert en liet ik mijn lesgeven voor wat het was. Ik stapte de fitness wereld in! Ik beleefde hier zo veel plezier aan dat ik mijn eigen club wilde, niet alleen mijn eigen klanten helpen maar ook een plek neer zetten waar we veel meer mensen kunnen helpen op meerdere gebieden: van recreatief tot topsport.

Nu veertien jaar verder staat er een geweldig bedrijf dat elke dag vele klanten gelukkig maakt. Ieder met zijn eigen verhaal en zijn eigen hulpvraag. Ik heb altijd drie kenmerken in mijn hoofd gehad die al die jaren nog niet veranderd zijn. De club moet schoon zijn, het personeel uitstekend geschoold en er moet met plezier kunnen worden gesport. Deze drie elementen zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar werk ga en dat het personeel zich kan ontwikkelen en hun plezier overdraagt op alle klanten. De intrinsieke motivatie van de trainers om klanten te willen helpen is net zo belangrijk, dit geeft voldoening en resultaat voor iedereen!

Om onze visie vorm te geven en om iedereen te kunnen helpen hebben we de o.a de volgende services:
– Elke maand een gratis afspraak met een van de fitness coaches
– Twaalf personal trainers die klaar staan om alles uit jouw training te halen
– Twee diëtisten die je begeleiden met een gezond voedingspatroon
– Drie fysio-manueeltherapeuten die je snel weer blessure vrij maken
– Eén lifecoach die je helpt met motivatie, balans in je leven en het verminderen van stress
– Ruim 80 groepslessen per week, we weten zeker dat er een les voor jou tussen zit!
– Heerlijk gemengde sauna om te ontspannen na het sporten
– Een juice en shake bar om gezellig bij te kletsen en je voedingsstoffen weer aan te vullen.

Kom een keer langs om Fresh te ervaren!

Markus Torenstra, eigenaar.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Voornaam: *
Achternaam: *
Email: *
Telefoonnummer:
Opmerkingen:

Vraag vrijblijvend informatie aan

Voornaam: *
Achternaam: *
Email: *
Telefoonnummer:
Opmerkingen: