Fresh bestaat 20 jaar

Fresh bestaat 20 jaar en dat vieren we graag met jou!

 

Wow wat zijn die 20 jaar om gevlogen en wat is er veel gebeurd in deze jaren. Fresh Amsterdam is opgericht in 2004 en bestaat dus al 20 jaar. Fresh Zaandam heeft bestaan van 2008 tot 2012 en Fresh Noord in de A’dam Toren bestaat al vanaf 2017.

Onze klanten, ruim 10.000 de afgelopen 20 jaar hebben samen meer dan 1,5 miljoen keer getraind en door de jaren heen hebben er 200 collega’s gewerkt bij Fresh.
Wij zijn super trots dat we al 20 jaar er voor onze klanten mogen zijn en dat we het verschil voor velen hebben kunnen maken in het behalen van hun doelstellingen. Daarom vieren we dit graag met onze oud-collega’s alsmede oud en huidige leden.
Lijkt het je leuk om oude verhalen op te halen, collega’s en Fresh klanten weer eens te zien? Meld je dan aan via onze site en we zien je graag de 8e juni. Onder het genot van een hapje, een drankje en een potje jeu de boules (Mooie Boules) hopen we de jaren lange goeie sfeer binnen Fresh met jullie te delen.

Wil jij bij dit feestje aanwezig zijn, meld je dan hier aan zodat we een beeld hebben van de hoeveelheid mensen die dit samen met ons willen vieren.

Zien we elkaar op 8 juni?

Zie ook ons event op Facebook