Sporten bij Fresh Fitness:

  • 12 weken programma op maat

  • Trainen onder begeleiding

  • Geniet van al onze faciliteiten

  • Beoordeling van 8,8 na 500+ reviews

  • Sportclub van het jaar in Amsterdam

Zoek jij een sportmaatje in Amsterdam Zuid (de Pijp)?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij Fresh en dat iedereen de kans aanneemt om te gaan sporten als je dit graag wil doen, maar misschien niet durft. Wij hebben enkele leden die jou graag meenemen tijdens een sportsessie zodat je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met Fresh.

Samen sporten met een sportmaatje

Natuurlijk kun je eerst kijken of er een sportbuddy tussen zit waarvan jij denkt dat het je leuk lijkt om een keer mee te gaan sporten bij Fresh. We zijn op dit moment op zoek naar meer sportmaatjes die voor elke soort groepsles samen willen sporten, maar natuurlijk ook voor in de fitness. Het gaat er niet om dat je al helemaal topfit bent. Je bent welkom op elk niveau van fitheid en geef dit ook aan bij jouw sportmaatje hoe fit jij bent, dan kan jouw sportbuddy zien of je extra motivatie nodig hebt of dat je al supergoed je best goed.

Hier kun je onze sportmaatjes vinden.

Samen sporten in Amsterdam Zuid (de Pijp)

Vul het contactformulier in en geef aan dat jij graag wil sporten met een lid van ons die sportmaatje is. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een afspraak te maken met een van onze collega’s, maar door met een sportmaatje te sporten zal je zien dat dit voor een andere beleving en objectieve kijk van de sportschool kan zorgen. Hopelijk tot snel en als er vragen zijn dan kun je dat natuurlijk ook aangeven via het contactformulier.

Meer informatie nodig?

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoon