Krachttraining bij Fresh Fitness:

  • 12 weken programma op maat

  • Trainen onder begeleiding

  • Geniet van al onze faciliteiten

  • Beoordeling van 8,8 na 500+ reviews

  • Sportclub van het jaar in Amsterdam

Krachttraining in Amsterdam

Heb jij gehoord dat krachttraining goed voor je is, of weet je dat uit eigen ervaring al? Kom bij ons sporten in Amsterdam Zuid (de Pijp). Er zijn genoeg mogelijkheden om aan krachttraining te doen. Zo hebben wij de nieuwste apparatuur, gebruiksvriendelijke apparaten en natuurlijk de bekende dumbbells.

Persoonlijke begeleiding bij krachttraining

Wat ons echt onderscheid is de persoonlijke begeleiding die wij bieden. Juist bij krachttraining is het belangrijk dat je techniek goed is. Als lid van Fresh kun je iedere maand een halfuur inplannen met een van onze trainers om jouw trainingsschema aan te passen of om jou te helpen bij jouw techniek. Je start met een 12-weken programma zodat je vijf afspraken hebt in de eerste twaalf weken dat je bij Fresh sport. Geheel gratis bij een actief abonnement.

Is krachttraining iets voor mij?

Krachttraining is over het algemeen voor iedereen goed, behalve als je bijvoorbeeld net een zware operatie hebt gehad of als je net bevallen bent. Dan is rust en herstel natuurlijk heel belangrijk. Wij helpen jou bij het onderscheiden van de feiten en de fabels, dus brand los met al jouw vragen bij onze trainers. We hebben een veelzijdig team, dus als een trainer het antwoord niet weet, dan kunnen we dat bij elkaar navragen. Op die manier kunnen we er alles aan doen om jou verder te helpen bij jouw doelen en wensen.

Ben je enthousiast geworden? Vul dan het contactformulier in om vrijblijvend kennis te maken met Fresh in Amsterdam Zuid (de Pijp). Hopelijk tot snel!

Meer informatie nodig?

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoon