FORGOT YOUR DETAILS?

Diëtetiek

 

Goede voeding is ontzettend belangrijk bij het verbeteren en optimaliseren van je gezondheid. Naast dat voeding veel impact heeft op je immuunsysteem kan de juiste voeding ervoor zorgen dat jij de gewenste resultaten haalt in de sportschool. Zonder voldoende bouwstoffen is je lichaam namelijk nooit in staat om spiermassa aan te zetten. Ook zal je met een te hoge energie inname nooit de extra kilo’s kunnen verliezen die je zo graag kwijt wilt raken.  Bij Fresh Fitness hebben wij 2 afgestudeerde diëtisten rondlopen en 1 bijna afgestudeerde diëtist die jou kunnen helpen bij het behalen van je doel door je voedingspatroon te verbeteren.

 

Daniëlle Hamelijnck - Den Ouden

Daniëlle is al ruim 8 jaar werkzaam als diëtist. Voor Fresh Fitness werkte ze bij een huisartsenpraktijk in een gezondheidscentrum. Ze is gespecialiseerd in afslanken, aankomen, fitheid/gezondheid verbeteren en vele chronische aandoeningen. Daarnaast kijkt ze ook naar je hormonale balans.

Als diëtist, personal trainer en leefstijlcoach kan ze je helpen bij PDS/overige darmklachten, metabool syndroom, PCOS,  Diabetes, COPD, CVRM (hypertensie, hypercholesterolemie of andere hart – en vaatziekten), Parkinson, Burn-out, Osteoporose, Artrose, Reuma, Jicht en eetstoornissen. Voor bovenstaande specialisaties zijn verschillende bijscholingen gevolgd op hbo niveau.

Milan Antoni

Milan is diëtist, personal trainer & hormoonbalans coach. Bij Fresh coacht hij klanten die graag wat gespierder willen worden, hun vetpercentage willen verlagen en hun natuurlijke hormoonbalans willen regulieren door middel van een gezonder voedingspatroon.

Met een persoonlijk opgesteld voedingsprogramma, een bijpassend trainingsplan & een realistische doelstelling kan hij jou begeleiden naar het doel wat jij voor ogen hebt. Door wekelijkse check-ins zorgen jullie er samen voor dat jullie consistent bezig zijn en dat er geen tijd verloren gaat.

 

Seran Baykal

Diëtist i.o. / Personal Trainer / Boks Trainer

Danielle Hamelijnck - den Ouden

Diëtist / Leefstijlcoach / Personal Trainer

Milan Antoni

Diëtist / Personal Trainer

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoon:
Locatie:
Vraag / Extra Information:

TOP