Sport bij onze gym in Amsterdam

  • 12 weken programma op maat

  • Trainen onder begeleiding

  • Geniet van al onze faciliteiten

  • Beoordeling van 8,8 na 500+ reviews

  • Sportclub van het jaar in Amsterdam

Afvallen zonder dieet

Allereerst stellen we je graag gerust: je kunt wel degelijk afvallen zonder de stempel ‘dieet’. Natuurlijk zal er wel een verandering plaats moeten vinden in je voedingspatroon, maar wij raden kleine en haalbare stappen aan. Op die manier voelen de meeste mensen niet eens dat ze veel moeite moeten doen en toch resultaat halen.

Jojo effect bij afvallen

Je heb ongetwijfeld verschillende diëten eens uitgeprobeerd. Misschien met succes, maar waarschijnlijk was dit van tijdelijke aard. Volgens verschillende onderzoeken blijkt dat diëten in meerdere gevallen leidt tot het jojo-effect. Hierbij val je eerst af, maar kom je daarna meer aan dan dat je daarvoor woog. Dit is niet bevorderlijk voor zowel het mentale als fysieke welzijn. Wat wij interessant vinden om te weten, wat werkt voor jou en wat werkt niet voor jou? Dit kan een heel mooi uitgangspunt zijn om de eerste stap te bepalen. Portiegrootte is iets dat in veel gevallen al veel resultaat kan bieden. Wij helpen jou graag om jouw resultaat te behalen. Al onze trainers zijn ook lifestyle coaches, maar indien er medische redenen zijn om af te vallen dan kun je ook terecht bij een van onze diëtisten.

Resultaat op de lange termijn

Kom bij ons langs in Amsterdam Zuid (de Pijp) en wij helpen jou graag bij een manier van leven die bij jou past. Geef het natuurlijk ook bij ons aan als je om privé of werkgelegenheid in een korte tijd veel moet afvallen. Daar is namelijk ook begeleiding bij nodig. Maar voor de lange termijn raden wij aan stap voor stap te kijken naar wat bij jou past. Zo blijft het leuk en behaal je toch resultaat!

Wil je bij ons in Amsterdam Zuid (de Pijp) aan de slag om af te vallen? Vul dan het contactformulier in en vraag een vrijblijvende intake aan.

Meer informatie?

Voornaam: *
Achternaam: *
Email: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen: