Lifestyle Coach bij Fresh Fitness:

  • 12 weken programma op maat

  • Trainen onder begeleiding

  • Geniet van al onze faciliteiten

  • Beoordeling van 8,8 na 500+ reviews

  • Sportclub van het jaar in Amsterdam

Op zoek naar een lifestyle coach in Amsterdam Zuid (de Pijp)?

Wij helpen jou graag bij een nieuwe leefstijl. Maar allereerst zijn we erg benieuwd naar waar jij naar op zoek bent en wat jij graag als nieuwe lifestyle zou willen voor de rest van je leven. Als je het prettig vindt dan kun je eerst rustig kennismaken met Fresh.

Je kent vast deze metafoor:

‘Life is not about the destination, it’s about the journey’

Wij hopen jou tools te kunnen geven om te ontdekken welke lifestyle bij jou past. Het gaat daarbij niet om die ene afspraak met jouw trainer, maar wat je buiten al die uren doet. Er zitten maar liefst 168 uren in een week! Je kunt ervoor kiezen om wekelijks aan de slag te gaan met een personal trainer, maar bij Fresh bieden wij ook gratis maandelijkse begeleiding voor onze leden. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk mensen te helpen op een manier die bij hen past.

Lifestyle advies van een coach

Onze trainers en tevens lifestyle coaches kunnen jou helpen op verschillende gebieden van een gezonde lifestyle zoals bewegen, voeding, ontspanning, slaap en herstel. De ene trainer is meer gespecialiseerd in een bepaald gebied dan de ander. Maar omdat ons team hecht met elkaar samenwerkt, kunnen wij onze krachten bundelen.

Stap voor stap naar een nieuwe lifestyle

Onze lifestyle coaches staan klaar om met jou aan de slag te gaan. Stap voor stap helpen wij jou op weg naar een nieuwe lifestyle. Vul het contactformulier in en geef het bij ons aan dat jij op zoek bent naar een lifestyle coach in Amsterdam Zuid (de Pijp).

Meer informatie nodig?