Verantwoord bewegen kan bij Fresh voor iedereen. Dit betekent dat ook wanneer u een blessure heeft of herstellende bent, u bij Fresh aan het juiste adres bent. Wij hebben namelijk zeer professionele fysiotherapeuten in huis die nauw samenwerken met ons personeel. Zo krijgt u de zorg en begeleiding die u nodig heeft! Graag stellen wij Plexus Amsterdam even kort aan u voor:

Plexus Amsterdam

Plexus Amsterdam fysiotherapie biedt verschillende behandelingsmogelijkheden om al u klachten aan het bewegingsapparaat te genezen en advies te geven om te zorgen dat u lekker sterk en gezond blijft. Naast de reguliere fysiotherapie is de praktijk gespecialiseerd in:

  • Manuele therapie
  • Sportrevalidatie
  • Dry needling
  • Medical Taping Concept
  • Preventie van lichamelijke klachten
  • Arbeidsfysiotherapie
  • Re-integratietrajecten (zowel individueel als in groepsverband.)

Verwijzing nodig?

Voor een fysiotherapeutische behandeling/consult heb je geen verwijzing meer nodig van je huisarts.

Heb je een korte vraag of advies nodig?

Elke maandagavond tussen 18.00 – 18.30 is er een gratis inloopspreekuur. Hier kan je met al je vragen op het gebied van training of je gezondheid terecht bij de fysiotherapeut. Dit consult duurt ongeveer 10 min. Leden van Fresh kunnen gratis gebruik maken van het inloopspreekuur. Een afspraak hiervoor kan je ook maken bij de receptie.Wil je een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten, dit kan bij de receptie van Fresh. Telefonisch via Fresh: 020-675 1207 of Plexus: 020-6737166. Ook kan je online uw afspraak maken door op onderstaande button te klikken!

 

Maak een afspraak

Sies Cuppens

Fysio en manueel therapeut

Dennis Rijnbeek

Fysio en manueel therapeut

Imke de Graaf

Fysiotherapeute
Bram Plexus 270x375

Bram van Unnik

Fysiotherapeut