FORGOT YOUR DETAILS?

Fysiotherapie

Verantwoord bewegen kan bij Fresh voor iedereen. Dit betekent dat ook wanneer u een blessure heeft of herstellende bent, u bij Fresh aan het juiste adres bent. Wij hebben namelijk zeer professionele fysiotherapeuten in huis die nauw samenwerken met ons personeel. Zo krijgt u de zorg en begeleiding die u nodig heeft! Graag stellen wij Plexus Amsterdam even kort aan u voor:

Plexus Amsterdam

Plexus Amsterdam fysiotherapie biedt verschillende behandelingsmogelijkheden om al u klachten aan het bewegingsapparaat te genezen en advies te geven om te zorgen dat u lekker sterk en gezond blijft. Naast de reguliere fysiotherapie is de praktijk gespecialiseerd in:

  • Manuele therapie
  • Sportrevalidatie 
  • Dry needling
  • Medical Taping Concept
  • Preventie van lichamelijke klachten
  • Arbeidsfysiotherapie
  • Re-integratietrajecten (zowel individueel als in groepsverband.)

Verwijzing nodig?

Voor een fysiotherapeutische behandeling/consult heb je geen verwijzing meer nodig van je huisarts.

Heb je een korte vraag of advies nodig?

Elke maandagavond tussen 18.00 – 18.30 is er een gratis inloopspreekuur. Hier kan je met al je vragen op het gebied van training of je gezondheid terecht bij de fysiotherapeut. Dit consult duurt ongeveer 10 min. Leden van Fresh kunnen gratis gebruik maken van het inloopspreekuur. Een afspraak hiervoor kan je ook maken bij de receptie.

Wil je een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten, dit kan bij de receptie van Fresh. Telefonisch via: Fresh: 020-675 1207 of Plexus: 020-6737166. Ook kan je online uw afspraak maken door op onderstaande button te klikken!

Sies Cuppens

Fysio en Manueel therapeut

Al 17 jaar ben ik werkzaam als fysio- en manuele therapeut waarvan de afgelopen 12 jaar in Fresh. Ik heb in 2005 deze fysiotherapie praktijk van Plexus Amsterdam in Fresh mogen opzetten en werk hier nog steeds met heel veel plezier en energie. Zelf ben ik altijd heel actief geweest op het gebied van sport en training en heb op top niveau rugby en squash gespeeld. Op deze wijze ben ik in contact gekomen met fysiotherapie en dit heeft mijn interesse gewekt om me in dit prachtige vak te gaan specialiseren. De afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring kunnen opdoen in alle soorten klachten vanuit het bewegende lichaam en heb meerdere cursussen gevolgd waaronder: -Manuele Therapie Msc. -Revalidatie na botfracturen -Medical Taping Concept -Hyperventilatie -Longrevalidatie -Lage rugproblematiek Als manuele therapeut ligt mijn specialisme vooral in de wervelkolom. Heb je klachten van nek tot lage rug dan help ik je graag verder.

Imke de Graaf

Fysiotherapeute

Mijn passie is sport en ik ben er het liefst elke dag mee bezig. Jarenlang heb ik op hoog niveau gehockeyd. In die periode heb ik een knieblessure opgelopen. Deze revalidatie heeft mij geïnspireerd om de opleiding tot Algemeen fysiotherapeut te volgen. Ik ben in 2007 afgestudeerd en sindsdien werk ik bij Plexus Amsterdam op de locatie Fresh. De waardering die ik sindsdien uit mijn werk haal maakt het dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Ik werk bij Plexus Amsterdam als Algemeen fysiotherapeut en heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in sportrevalidatie en orthopedische klachten zoals knie, heup en schouder. Om mijn therapeutisch handelen te optimaliseren heb ik daar ook verschillende opleidingen en cursussen in gevolgd. Sportrevalidatie Krachttraining binnen de sport Knierevalidatie Schouderrevalidatie Medical Taping Concept MyLogenics – Rehab, Release en Activation Ik ben werk part-time op maandag, woensdag en vrijdag. Daarnaast ben ik moeder van 2 kinderen en in mijn vrije tijd ben ik nog steeds op sportgebied actief: fitness, wielrennen, hardlopen en hockey.

Dennis Rijnbeek

Fysio en manueel therapeut

Ik werk inmiddels 8 jaar (part time) bij Plexus Amsterdam en sinds 4 jaar met veel plezier bij Fresh. Ik heb in het verleden bij verschillende (top)sportverenigingen gewerkt (voetbalclub HFC Haarlem, volleybal vereniging Abcoude). Sport is ook een grote passie van mij. Zelf voetbal ik in Uithoorn bij Legmeervogels en heb jarenlang getennist. Na mijn studie aan de hogeschool Utrecht in 2009 heb ik de master Manuele Therapie afgerond (2016). In deze studie was mijn afstudeerrichting nek en hoofdpijnklachten.
Ik heb extra cursussen gevolgd in;

Manuele Therapie Msc. Dry needling Knierevalidatie Schouderklachten Medical Taping Concept (kinesiotape) Hartrevalidatie Hiermee help ik veel patiënten met nek/hoofdpijn, onderrug klachten en sportrevalidatie.

TOP