Beste club van Amsterdam 2017

Doe jij graag aan buiten sporten? Wij hebben deze zomer een wekelijks programma met meer dan 10 lessen. Allemaal gratis voor Fresh en IAMFIT leden.

Meer dan 10x per week, op diverse locaties in Amsterdam bieden we diverse soorten lessen aan. Bijvoorbeeld:  Bootcamps, looptrainingen, fietstraining en crossrunning. We bereiden je voor op de Marathon van Amsterdam, de Dam tot Damloop, Mudraces en fiets tours, kortom bij ons zit je goed. Bekijk hieronder het rooster en lees meer over de verschillende outdoor trainingen en de verzamelplek.

Wielrennen of mountainbiken op zondagochtend in groepsverband. Meld je aan voor de Crunch Cycle Club App, dan wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van startlocatie en route.

Weer of geen weer… De lessen gaan gewoon door, behalve vanaf code oranje! We zien je graag terug bij een van onze activiteiten.

Gratis voor leden.
Niet leden: koop de Outdoor strippenkaart 99,- onbeperkt alle lessen van 3 april-1 september 2017
Koop hier je ticket:  https://www.ticketkantoor.nl/shop/outdoor-IAMFIT

Dag Tijd Training Verzamelpunt
Maandag 19:00-20:00 Noord Looptraining The Crunch
 19:00-20:00 Obstacle training  Shape
Dinsdag 19:30-20-:30 Fresh Cross Camp start weer in maart 2018 Fresh
19:30-20:30 Bootcamp The Crunch
 Woensdag 19:00-20:00 Crossrunning/ Loopscholing Medico Vision
 Donderdag 19:30-20:30 Fresh Cross Camp start weer in maart 2018  Fresh
 Zaterdag 10:00-11:00  Crossrunning/ Loopscholing  Medico Vision
10:00-11:00 Noord Bootcamp The Crunch
 Zondag  9:00-10:00 Wielrennen/MTB The Crunch
10:30-11:30 Totally MAD OD*
only advanced
Westerpark bij de tennisbaan

Les omschrijving

 • Bootcamp

  Bootcamp, voor ieder niveau.  Er wordt gebruik gemaakt van diverse obstacles, materialen en je eigen lichaamsgewicht of dat van een medesporter. Een gevarieerde training, waar je fit en sterk van wordt! Lees meer op IAMFIT
 • Looptraining & Crossrunning

  Voor deelnemers van alle niveaus. Onze looptraining is conditioneel opbouwend, je zult de juiste looptechnieken aanleren en het is leuk en motiverend om in groepsverband te lopen. Bij de Obstacle training, Crosscamp en Crosstraining maken we ook gebruik van obstakel op het parcour. Bankjes, stoepen, balken, het wordt allemaal benut tijdens de looptraining. De training is conditioneel opbouwend, je zult de juiste looptechnieken aanleren en het is leuk en motiverend om in groepsverband te lopen. In beide groepen wordt besproken of er leuke evenementen zijn waar gezamenlijk naartoe gewerkt kan worden, zoals bijvoorbeeld een Opstacle run of Dam tot Dam loop. Dit is niet verplicht natuurlijk! Lees meer op IAMFIT 
 • Fietstraining

  Fietsen kunnen we bijna allemaal. Jij bent al lekker bezig op je racefiets, maar kun je in een waaier fietsen, in een groep. Weet je wanneer je moet versnellen of niet. Doe mee met de trainingen en wordt een (nog) betere fietser.De startlocatie is elke week ander bij de fietstraining. Meedoen? Meld je aan voor de Crunch cycle club app, dan word je wekelijks op de hoogte gehouden. Gratis voor leden. Niet leden: koop de Outdoor strippenkaart 99,- onbeperkt alle lessen van 3 april-1 september 2017 Koop hier je ticket:  https://www.ticketkantoor.nl/shop/outdoor-IAMFIT
 • Fresh Cross-Camp

  Deze les is een combinatie van crossrunning, bootcamp en looptraining. De les wordt gestart bij Fresh en zal heerlijk in de buitenlucht worden gegeven. Je werkt aan je kracht, conditie en doorzettingsvermogen en Peter staat bovendien garant voor FUN! Er wordt getraind in het park, maar soms ook door de stad en we zoeken plekken op die fijn zijn om te trainen en je energie geven. Een goede en harde workout is gegarandeerd, so just come and join (us)!! We zien jullie allemaal graag voor de Fresh Cross Camp die op dinsdag en donderdag om 19.30 wordt gegeven!!
 • Totally MAD OD

  Totally MAD OD is geen les voor de startende sporter. Beheers je wel de techniek van een goede squat een kettle bell swing, heb je een goede basis conditie en core, dan kun je meeknallen in deze intensieve les.