FORGOT YOUR DETAILS?

GRATIS Weekpas

Meld je aan

Weekpas aanvraag

Wat krijg je bij een gratis proefweek?

  • Je maakt onbeperkt gebruik van de fitness
  • Je maakt onbeperkt gebruik van groepslessen zoals yoga en kickboksen
  • Je maakt onbeperkt gebruik van alle faciliteiten zoals sauna en lounge
  • Een persoonlijk gesprek met jouw trainer

Kom Fresh gratis uitproberen

Fresh Fitness heeft in 2018 bij de uitreiking van de Dutch Fitness Awards de prijs voor beste fitnessclub van Nederland in de wacht gesleept! Met onze twee vestigingen in Amsterdam, locatie A’dam Toren en locatie de Pijp, won locatie de Pijp zowel de fitness award voor beste Fitnessclub van Amsterdam met de beste waardering van de klanten als de award beste Fitnessclub van Nederland met de hoogste waardering van de vakjury.

Fresh Fitness vind je in een historisch gebouw in de Amsterdamse Pijp en is een inspirerende omgeving voor fitness, groepslessen en yoga. Fresh Fitness onderscheidt zich als premium gym door service en klantgerichtheid – niet voor niets is eigenaar Markus trots op de gemiddelde klantbeoordeling van 8.8.

Jouw gratis proefweek

Tijdens je gratis proefweek is niets ons te gek. Tijdens de intake met een professionele trainer vragen we je de oren van het lijf, zodat we ons zo goed mogelijk op jouw situatie kunnen richten. Je geniet de hele week van fitness, groepslessen en onze faciliteiten zoals sauna. De € 12,50 aan borg voor je toegangspasje krijg je contant terug na je proefweek indien je geen lid wordt.

 Ps. Please note that we ask you to pay 30 euro for the week pass when you don’t have a Dutch bank account. Of course you will get your 30 euro back when you want to continue with a Fresh membership after your week pass.

Wacht niet te lang!

Om de kwaliteit en klantbeleving van onze club te waarborgen, werkt Fresh met een wachtlijst voor de weekpassen. We geven per maand maximaal 20 weekpassen weg. Heb je altijd al eens aan fitness, yoga of kickboksen willen doen? Dit is je kans!

Rondleiding

Wil je langskomen voor meer informatie of om een weekpas aan te vragen? We maken graag tijd voor je vrij om al onze services uit te leggen. Het zou fijn zijn als je op een wat rustiger moment kan langskomen zodat we de tijd hebben om al je vragen te beantwoorden.

Beste tijden rondleiding

Maandag 9.00-17.00
Dinsdag 14.00 – 17.00
Woensdag 13.00-17.00 en 19.00-21.00
Donderdag 9.00-22.30
Vrijdag 13.00-21.30
Zaterdag 12.00-17.00
Zondag 12.00-16.00

TOP