Fitness / Personal Trainer / Diëtist / Kickboks docent

Mijn naam is Seran, na een periode van persoonlijke groei en het opdoen van nieuwe kennis en ervaring, ben ik verheugd om weer deel te maken van Fresh. Ik heb altijd al een passie gehad voor sport, een gezonde levensstijl en wat je met je lichaam allemaal kan bereiken. Met een achtergrond in personal training, diëtetiek en kickboksen, ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste vaardigheden en kennis in huis heb om jullie te begeleiden naar een fitter en gezonder levensstijl.

Als personal trainer zal ik mijn expertise inzetten om gepersonaliseerde trainingsprogramma’s te maken die aansluiten bij je individuele behoeften en doelstellingen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon fitter wilt worden, ik sta klaar om je te begeleiden, te motiveren en te inspireren op weg naar succes. Samen zullen we je doelen gaan bereiken. Voeding is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Als (sport)diëtist zal ik je begeleiden bij het maken van weloverwogen voedingskeuzes en het opstellen van evenwichtige maaltijdplannen die passen bij je individuele behoeften en smaakvoorkeuren. Als je wilt afvallen, spiermassa wilt aanmaken, sportprestaties wilt verbeteren, of fit en gezond door het leven wilt gaan, is een gezond en evenwichtig voedingspatroon die aansluit op je individuele behoeften onmisbaar. Samen zullen we werken aan het opbouwen van gezonde eetgewoonten die duurzaam zijn op de lange termijn.

Daarnaast ben ik ook kickbokstrainer, ik zal zowel groepslessen als 1 op 1 pad trainingen gaan geven. Zelf heb ik op wedstrijdniveau aan kickboks en MMA gedaan. Ik ben verheugd om me passie en kennis met jullie te delen. Of je nu wilt leren kickboksen als een vorm van zelfverdediging, als een intense cardio-workout of gewoon om wat stress los te laten, ik zorg ervoor dat elke trainingssessie uitdagend, veilig en leuk is. Ik kijk er enorm naar uit om met jullie aan de slag te gaan en samen te werken aan het behalen van je persoonlijke doelen. Als je interesse hebt om met mij te werken als jouw personal trainer, diëtist of kickbokstrainer, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we een plan op maat maken en aan de slag gaan naar een betere gezondheid en welzijn.

Opleidingen

 • NSCA-Certified PT
 • Voedingsdeskundige
 • Voeding & Diëtetiek
 • Fitvak A & B

Ervaringen

 • Pad en kickboks trainingen
 • Voeding
 • Krachttraining
 • Afvallen

Personal Training Deal!

Wil jij getraind worden door een zeer ervaren personal trainer, die jou als een van de beste kan helpen op het gebied van kracht, voeding en boksen? Grijp dan nu je kans om een van de beschikbare plekken te boeken en verzeker jezelf van optimaal resultaat.

Seran behoort samen met Jasper en Michael tot onze level 3 trainers. Level 3 betekent dat ze minstens 7 jaar ervaring hebben als personal trainer, meerdere opleidingen hebben gevolgd binnen de branche en zich hebben gespecialiseerd in één vakgebied (kracht, fysio, diëtiek).

Om het te vieren dat Seran weer terug is, hebben we speciale deals voor jou gemaakt:

 • Losse PT-sessie met 25% korting (nu 60 euro in plaats van 80 euro)
 • 10-rittenkaart met 30% korting (nu 560 euro in plaats van 800 euro)
 • 30-rittenkaart met 35% korting (nu 1560 euro in plaats van 2400 euro)

Wil je gebruikmaken van deze aanbiedingen? Stuur dan snel een mailtje naar markus@fresh-fitness.nl, zodat we deze plek voor je kunnen reserveren.

Fitness / Personal Trainer / Diëtist / Kickboks docent

Sporten is mijn passie. Ik vind het belangrijk om een gezonde levensstijl te hanteren: regelmatig sporten en dagelijks met je voeding bezig zijn. Zelf zit ik in de vechtsport en doe regelmatig fanatiek aan krachttraining. Ik heb altijd al een obsessie gehad voor kracht en wat je met je lichaam kunt bereiken.

Bij Fresh ben ik actief als fitnessinstructeur, personal trainer, diëtist en kickboks docent. Verder geef ik pad trainingen en privé kickboks sessies. Als trainer bouw ik graag een band op met mijn klanten. Het geeft me voldoening wanneer mensen hun doelen bereiken en resultaten boeken.

“Wat betreft voeding kan ik ook iets voor je betekenen.”

Met hard trainen kom je al een heel eind, maar om je doelen sneller en effectiever te bereiken, is een gebalanceerd dieet onmisbaar. Wil je afvallen? Spiermassa opbouwen? Gezonder leven? Of gewoon lekker losgaan op de pads in een kickboks sessie? Dan kunnen wij er samen aan werken.

Opleidingen

 • NSCA-Certified PT
 • Voedingsdeskundige
 • Voeding & Diëtetiek
 • Fitvak A & B

Ervaringen

 • Pad en kickboks trainingen
 • Voeding
 • Krachttraining
 • Afvallen

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking met Seran

Meer informatie nodig?

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoon