Beste club van Nederland 2018

Doe jij graag aan buiten sporten? Wij hebben deze zomer een wekelijks programma met meer dan 6 lessen. Allemaal gratis voor Fresh en IAMFIT leden.

Meer dan 6x per week, op diverse locaties in Amsterdam bieden we diverse soorten lessen aan. Bijvoorbeeld:  Bootcamps, looptrainingen, fietstraining en crossrunning. We bereiden je voor op de Marathon van Amsterdam, de Dam tot Damloop, Mudraces en fiets tours, kortom bij ons zit je goed. Bekijk hieronder het rooster en lees meer over de verschillende outdoor trainingen en de verzamelplek.

Wielrennen of mountainbiken op zondagochtend in groepsverband. Meld je aan voor de Crunch Cycle Club App, dan wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van startlocatie en route.

Weer of geen weer… De lessen gaan gewoon door, behalve vanaf code oranje! We zien je graag terug bij een van onze activiteiten.

Gratis voor leden.
Niet leden: koop de Outdoor strippenkaart 99,- onbeperkt alle lessen van 3 april-1 september 2018
Koop hier je ticket:  https://www.ticketkantoor.nl/shop/outdoor-IAMFIT

Dag Tijd Training Verzamelpunt
Maandag
19:00-20:00 Bootcamp Shape
 Woensdag 19:00-20:00 Crossrunning/ Loopscholing Medico Vision
 Zaterdag 10:00-11:00 Crossrunning/ Loopscholing Medico Vision
9:30-10:30 Fresh Bootcamp Outdoor Fresh receptie
 Zondag 9:00-10:00 Wielrennen/MTB The Crunch
10:00-11:00 Totally MAD OD*
only advanced
Westerpark bij de tennisbaan

Les omschrijving

 • Looptraining & Crossrunning

  Voor deelnemers van alle niveaus. Onze looptraining is conditioneel opbouwend, je zult de juiste looptechnieken aanleren en het is leuk en motiverend om in groepsverband te lopen. Bij de Obstacle training, Crosscamp en Crosstraining maken we ook gebruik van obstakel op het parcour. Bankjes, stoepen, balken, het wordt allemaal benut tijdens de looptraining. De training is conditioneel opbouwend, je zult de juiste looptechnieken aanleren en het is leuk en motiverend om in groepsverband te lopen. In beide groepen wordt besproken of er leuke evenementen zijn waar gezamenlijk naartoe gewerkt kan worden, zoals bijvoorbeeld een Opstacle run of Dam tot Dam loop. Dit is niet verplicht natuurlijk! Lees meer op IAMFIT 
 • Fietstraining

  Fietsen kunnen we bijna allemaal. Jij bent al lekker bezig op je racefiets, maar kun je in een waaier fietsen, in een groep. Weet je wanneer je moet versnellen of niet. Doe mee met de trainingen en wordt een (nog) betere fietser.De startlocatie is elke week ander bij de fietstraining. Meedoen? Meld je aan voor de Crunch cycle club app, dan word je wekelijks op de hoogte gehouden. Gratis voor leden. Niet leden: koop de Outdoor strippenkaart 99,- onbeperkt alle lessen van 3 april-1 september 2017 Koop hier je ticket:  https://www.ticketkantoor.nl/shop/outdoor-IAMFIT
 • Totally MAD OD

  Totally MAD OD is geen les voor de startende sporter. Beheers je wel de techniek van een goede squat een kettle bell swing, heb je een goede basis conditie en core, dan kun je meeknallen in deze intensieve les.
 • Fresh Bootcamp Outdoor

  Hou je van een total workout van top tot teen en van buiten training? Doe dan gezellig mee met de bootcamp van May! Waarbij kracht en uithoudingsvermogen worden gecombineerd. Elk niveau telt mee!! Elke zaterdag bij Fresh van 09.30-10.30 melden bij de receptie.