Fresh Fitness

“Personal” Fitness

Sporten in Amsterdam

Back in shape deal 2024

 • Train 3 months starting from €55,- p.m. and the registration fee is free

 • Including our successful 12 week program

12 months deal

 • 3 FREE Personal Training sessions worth €200,-

 • Including personal guidance

 • Go for long-lasting results

Senior deal

 • Train 3 months starting from €55,- p.m. and the registration fee is free

 • Exercising for seniors is more important than ever

 • Including our successful 12 week program

WHY FRESH?

 • Great facilities; from sauna to modern equipment
 • Sport at Fresh already from 42 euro with guidance
 • Best Club of Amsterdam 2021

 • Review of 8.8 out of 500+ reviews

 • Start with the 12 week Fresh Start Program

   

 • Every month a free appointment with your personal coach

   

Group classes

 • 80 group classes a week

 • From Yoga to Boxing

 • 23 different group classes

Sport with guidance

 • 12 Week Program

 • Guidance on training, food, sleep & stress

 • Included at your membership!

Memberships

 • Per month, 3, 12 or 24 months

 • Free monthly appointment

 • Loyal members get rewarded

OUR VISION ABOUT OUR GYM IN AMSTERDAM

Markus Torenstra
Owner Fresh

“It all started when I broke my back in 1999. I was a student at the ALO (academy of physical education) doing a snowboard season in France. The following year, the rehabilitation training gave me so much satisfaction that I thought, I want this too! I also want to help people be able to do everything again.”

OUR VISION ABOUT OUR GYM IN AMSTERDAM

Markus Torenstra
Owner Fresh

“It all started when I broke my back in 1999. I was a student at the ALO (academy of physical education) doing a snowboard season in France. The following year, the rehabilitation training gave me so much satisfaction that I thought, I want this too! I also want to help people be able to do everything again.”

COME EXPERIENCE FRESH FOR FREE

 • You can make an appointment with one of our trainers

 • You can take our group lessons

 • You can use all of our facilities

Our Personal Training Studio in Amsterdam North

Fresh location Amsterdam Tower

Go for a unique experience in the A’DAM Tower.
Experience our good, personal guidance!
Come and train in a quiet, clean gym with the latest equipment.
4.7
Based on 265 reviews
powered by Google
Joost RotteveelJoost Rotteveel
08:25 15 Jul 23
Sinds enkele jaren volg ik meerdere keren per week de spinnglessen van Marieke en Sergio. Het spivi-systeem is perfect en de lessen zijn goed en gezellig!
Pauline TPauline T
18:02 12 Jul 23
Leuke sportschool. Goede sfeer. Heerlijke pittige bodyshape lessen van Jessie. Goed opgebouwd, aandacht voor alle spiergroepen en dat ook nog op lekkere muziek. Top!
cees van bovencees van boven
08:30 08 Jul 23
Heel blij met de spinning class al jaren met plezier bij Marieke. Een hele leuke groep die al jaren komt.
Sonja WSonja W
07:55 29 Jun 23
Sinds ik een eigen praktijk was gestart liet ik het sporten steeeds meer op de laatste plaats komen en het werk voorgaan.Daar wilde ik verandering in. Fresh is dichtbij, laagdrempelig, vriendelijk en bied veel mogelijkheden in zowel apparaten, lessen als sauna. De eerste weken hielp het inschrijven voor een yoga klas me om binnen te komen. Inmiddels ren ik hier en daar voor 30 tot 60 minuten fresh binnen om even te roeien en wat spieren te trainen. Ik train nog niet zoveel als ik zou willen maar het feit dat ik gemiddeld 3x naar binnen loop is al n vette vooruitgang!Dat het een kleine sportschool is vind ik heel fijn in het ontmoeten van dezelfde ''koppen''. nadeel kan ik soms vinden dat er van sommige apparaten maar 1 is en ik er dan niet bij kan in de door mij gereserveerde tijd.Overall, blij en dankbaar.
Florent GeertsFlorent Geerts
11:28 19 Jun 23
Zeer fijne fitnessclub. Goede begeleiding van de verschillende personal trainers. Goede beschikbaarheid en aanwezigheid ook van het materiaal. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat er een hele verschillend groep qua mensen trained in leeftijden en ervaringen.
Adrian Reid NavarroAdrian Reid Navarro
06:18 16 Jun 23
Simpelweg een geweldige sportschool. Relatief klein, maar nooit te druk en enorm compleet qua materiaal en apparaten. Begeleiding is ook kwalitatief hoogwaardig. En als kers op de taart is er een ruime sauna aanwezig!
Isis terpstraIsis terpstra
12:51 18 May 23
Hier gesport via Classpass! De Yin Yoga was een enorm ontspannende les en ik ben er helemaal zen uitgekomen! Zeker een aanrader.
Natali AzarNatali Azar
07:38 22 Apr 23
In het begin was alles goed, maar zoals verwacht hebben ze nadat we het bedrag van de actie (3 maanden) betaald, extra geld afgeschreven en wanneer we met de medewerkers gingen praten, heeft iedere medewerker een andere antwoord gegeven en tot nu is de probleem niet opgelost. Ze zeggen dat ze emails hebben gestuurd maar dat krijgen we niet. Elke maand nemen ze verschillende bedrag af
Rosalie DekkerRosalie Dekker
18:51 29 Mar 23
Super fijne lokale gym met een gemoedelijke sfeer. Zeer gevarieerd publiek en geen opstootjes of mannen die je lastig vallen. Vriendelijk en kundig personeel. Ik kom hier al een aantal jaar met veel plezier.
Duttje HuitemaDuttje Huitema
09:28 09 Mar 23
Sinds anderhalve maand sport ik bij Fresh Fitness en ik ben heel blij met deze beslissing. Eigenlijk is deze sportschool een gekke keuze, want direct om de hoek heb ik twee sportscholen die deel zijn van een grote keten en toch een stuk goedkoper. De keuze viel op Fresh Fitness door de sfeer, de aandacht voor het trainingsprogramma, de goede apparatuur, de professionaliteit, de vriendelijke mede-sporters. Daar ben ik niet in teleurgesteld en dat is mij het iets hogere tarief meer dan waard. Ik kan het dan ook oprecht aanbevelen om hier te gaan sporten!
Igee DieudonneIgee Dieudonne
14:49 07 Mar 23
Aangename gym, ruim voorzien van apparatuur en uitstekende sauna!
Daniela BockDaniela Bock
21:08 16 Jan 23
Eindelijk wil ik een review geven voor Josines les Body shape en BBB. Ik volg deze les al meer dan een jaar en ik ga altijd een tot twee keer per week met heel veel plezier er naartoe. Josine motiveert, corrigeert super goed en ik merk dat ik zeker sterker en fitter door haar lessen ben geworden. Ik hoop dat ze snel hersteld en snel terug is. Beterschap Josine en tot snel!!
Sari TulpSari Tulp
17:41 11 Jan 23
Zojuist mijn laatste personal training van de 10 weken challenge gehad door trainer Caroline Robyn. Super fijne sportschool en heel erg blij met m’n trainer. Dank Caroline voor je motiverende fijne personal training sessies! Ik voel me fitter en heb weer zin om te bewegen:) Merci
Frank KarstenFrank Karsten
22:10 16 Dec 22
Hele prettige fitness club. Goede sfeer en aardige personal trainers.Ze hebben een uitstekend Tanita meetapparaat dat goed je vooruitgang kan bijhouden. Ik had er 2 kilo spier bij gekregen in 3 maanden. Meten is weten!
Maya GreensteinMaya Greenstein
13:46 12 Dec 22
Echt een top gym met een super divers publiek waardoor je meteen weet dat ze voor elk persoon iets hebben. Het is schoon, ruim en er werkt heel vriendelijk personeel. Helpt enorm met de motivatie om te blijven bewegen!
Evelyne PelletierEvelyne Pelletier
08:32 14 Oct 22
Gezellige sportschool met grote verscheidenheid aan top kwaliteit lessen. Een onmisbare plek in de buurt voor wie op een veilige wijze in een schone omgeving en ontspannen sfeer zijn welzijn lief heeft en wenst te bevorderen.
Marieke075Marieke075
21:32 06 Oct 22
Goede sportschool met hele leuke mensen! Veel persoonlijke aandacht en professionele begeleiding 🙂 Fijne sfeer waarin je lekker kan trainen, en met behulp van trainers aan je eigen doelen kan werken. Als er wat is staan ze altijd voor je klaar. Geven ook veel ruimte trainingen naar jouw wensen/ behoeften af te stemmen.Kan deze gym zeker aanraden!! Bedankt Markus, Daniël, Ronald en Sas!!
js_loader

8,8

OUR MEMBERS RATE FRESH WITH AN 8.8

This wonderful rating is an average from over 500 reviews!

“Fresh is a friendly gym and very accessible to older athletes. Physiotherapy offers many different possible approaches. Friendly and smoothly operated.”

Mr. Pieter Jans

“The atmosphere at Fresh is easy-going and very customer-oriented. The trainers provide excellent guidance. My personal trainer makes a varied program tailored to me every time, motivates, and inspires. With that I achieve my personal goals, and more! I enjoy going to Fresh Fitness two or three times a week!”

Mr. Erik Schmit

“Pleasant, professional environment with sufficient capacity and expertise.”

Mr. Sidney Polak
“Super nice gym, the group classes I take, always make me happy! Like Zumba and Pilates. Very good trainers! :))”
Mrs. Karin Brunner
“Nice gym. Small scale, so there is a lot of personal attention. Employees are service-oriented and there is a cozy atmosphere.”
Mrs. Mirte Bunte