FORGOT YOUR DETAILS?

ACTIES

voordelig sporten

BRING A FRIEND

Wat ons (Shape all in, Fresh fitness, Medico Vision en natuurlijk Amsterdam) verbindt is onze passie voor sport en het belang dat we eraan hechten om kwaliteit te bieden aan onze leden. 

Dit doen wij door te blijven vernieuwen op gebied van fitness innovatie. 

We bieden onze leden bijvoorbeeld de nieuwste fitnessapparatuur, begeleiding van gediplomeerde trainers en toegang tot online diensten waarmee je wordt ondersteund om jouw doelstellingen te bereiken.

GRATIS WEEKPAS

Wat krijg je bij een gratis proefweek?

✓ Je maakt onbeperkt gebruik van de fitness

✓ Je maakt onbeperkt gebruik van groepslessen zoals yoga en kickboksen

 Je maakt onbeperkt gebruik van alle faciliteiten zoals sauna en lounge

 Een persoonlijk gesprek met een personal trainer

Tijdens je gratis proefweek is niets ons te gek. Tijdens de intake met een professionele trainer vragen we je de oren van het lijf, zodat we ons zo goed mogelijk op jouw situatie kunnen richten. Je geniet de hele week van fitness, groepslessen en onze faciliteiten zoals sauna.

3=2 PERSONAL TRAINING

Door onze krachten te bundelen kunnen we de kwaliteit van de clubs nog beter waarborgen. Deze samenwerking betekent ook dat we een nog gevarieerder lesaanbod kunnen aanbieden.

Alle leden kunnen deelnemen aan alle outdoor lessen die worden gegeven bij de verschillende clubs. Ook organiseren we regelmatig leuke activiteiten en doen we gezamenlijk met leden van IAmFit clubs mee aan sportevenementen zoals obstacle runs, en marathons.

Kijk in de agenda voor de aankomende events en volg ons via Facebook.

Meld je hier gratis aan voor de nieuwsbrief van IAMFIT.

TOP