FORGOT YOUR DETAILS?

FitsnacksTV

ZOALS BELOOFD: NOG MEER THUIS WORKOUTS!

We hopen dat jij al lekker aan de slag bent met alle workouts op onze Facebook groep en YouTube kanaal! Lekker trainen vanuit huis met jouw vertrouwde Fresh trainers!

Om je nog meer mogelijkheid te bieden om te kunnen trainen buiten onze club, bieden wij jou ook een account aan voor FitSnacks.TV. Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen, en de workouts zijn toegankelijk op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van dit platform!

Maak een account aan via fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven. Let op! Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres en gebruik onderstaande unieke clubcode: FFAMSFS2175

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden. Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.

Let's go!

 

  • CHECK INSTRUCTIEVIDEO
  • GEBRUIK ONZE CLUBCODE
  • ACTIVEER JE ACCOUNT IN JE MAIL
  • VOER JE WACHTWOORD IN OP DE PAGINA
FitsnacksTV
Uitleg fitsnackstv
TOP