FORGOT YOUR DETAILS?

Bedrijfsfitness

Natuurlijk kunt u kiezen om een goedkoop bedrijfsfitness abonnement te nemen bij een budget sportschool, maar haalt u dan het gewenste resultaat voor uw werknemers?

U wilt toch juist dat u personeelsleden goed en gezond sporten om zo minder ziekte verzuim te hebben? daar is goede begeleiding voor nodig en die biedt Fresh u!! Fresh is niet voor niets “fitness club van het jaar Amsterdam 2013 & 2014” geworden.

Gezonde werknemers en een laag ziekteverzuim; wie wil dat nou niet. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer een derde deel van het ziekteverzuim toe te schrijven is aan een slechte conditie. Reden genoeg om uw werknemers de mogelijkheid te bieden om bij Fresh te sporten en daarmee het percentage uitval terug te dringen. Het hoeft u als werkgever niets te kosten, sterker nog het werkt direct kosten besparend (dit lichten wij graag persoonlijk toe).

Een aantal redenen waarom u voor Fresh kiest
Persoonlijke begeleiding: iedereen die bij Fresh begint met sporten krijgt 3 persoonlijke afspraken in de eerste 3 weken om een zo optimaal mogelijke start te maken. Het afnemen van een aantal testen is hier een vast onderdeel van. Vervolgens is mogelijk om elke maand gratis een vervolgafspraak te maken om up to date te blijven. Daarnaast zijn er altijd voldoende trainers aanwezig voor vragen en proactieve begeleiding.

Sfeer: een leuke ontspannen sfeer, want sport moet ook leuk zijn! Onze klanten variëren in de leeftijd van 16 tot 86 jaar.

Hygiëne: de clubs van Fresh zijn altijd brandschoon. Ons schoonmaakteam is daar dagelijks vele uren mee bezig.

Apparatuur: altijd de nieuwste gebruiksvriendelijke apparatuur van Technogym ®.

Extra faciliteiten: fysiotherapie, manuele therapie, sauna, voedingsdeskundige en groepslessen.

Een rekenvoorbeeld voor de werknemer
Een abonnement van bijvoorbeeld € 49,95 per maand kost uw werknemers met een gemiddeld inkomstenbelastingtarief van 42% slechts € 29,- per maand!

Fitnessabonnement € 49,95 per maand
Belastingvoordeel (42%) € 20,95 per maand –
Netto prijs abonnement € 29,- per maand

Wie gingen u voor?
De afgelopen jaren heeft Fresh al vele werkgevers en -nemers blij en fit weten te maken met haar aanbod. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal bedrijven waar Fresh mee samenwerkt. Tevens werken wij samen met een aantal intermediairs in bedrijfsfitness. Dus bent u benieuwd of uw werkgever reeds is aangesloten bij een van deze intermediairs? Kijk dan snel in de overzichten van de intermediairs.

www.bedrijfsfitnessnederland.nl
www.nationaalgezondheidsplan.nl
www.bedrijfsfitnessonline.nl

Bedrijven met een directe overeenkomst met Fresh (dit kan vanaf 5 klanten per bedrijf)
Verkade
Conet
TGW
de Bieb
Mail compagnie
HJB
Jumbo
Lust culinair genieten
Restaurant Volt

TOP