Beste club van Amsterdam 2017

Deze actie duurt nog…

Kom sporten bij Fresh, wederom gekozen tot club met de hoogste waardering van Amsterdam 2018 door haar klanten. Schrijf je nu in als nieuw (of oud) lid en sport de eerste drie maanden met 50% korting!

Daarnaast ontvang je ook nog het Fresh pakket, bestaande uit een Fresh tas plus bidon en handdoek (t.w.v 39,95). OP = OP.

Let op: deze actie geldt niet in combinatie met een gratis weekpas.

Ben jij al lid?
Veel klanten weten niet dat ze na het verstrijken van hun abonnement (minimaal 1 jaar lid van Fresh) een loyaal abonnement kunnen nemen. Dit abonnement kan tot 5 euro per maand schelen op de huidige jaarkaart.

Mocht je van plan zijn nog lang bij Fresh te blijven sporten? Vraag dan naar de mogelijkheden bij de receptie voor dit voordeliger abonnement en verleng je lidmaatschap bij Fresh.

Samen sporten veel leuker!
We hebben tot 1 juli een speciale zomer actie! Ken je iemand in je omgeving die lid wil worden? Dit is het moment! Als een van je vrienden lid wordt, krijg jij een mooie Fresh tas cadeau (t.w.v 39,95). OP = OP.

Voornaam:
E-mail:
Telefoon:

Fresh Fitness, winnaar fitnessclub van het jaar 2017 én hoogst gewaardeerde club van Amsterdam 2018, vind je in een historisch gebouw in de Amsterdamse Pijp en is een inspirerende omgeving voor fitness, personal training, groepslessen en yoga. Fresh onderscheidt zich door service en klantgerichtheid, of zoals klant Eva zegt:

“Ik heb geen ervaring met sportscholen maar vind de sfeer bij fresh gemoedelijk, de groepslessen uitdagend en de persoonlijke begeleiding prettig; ik kom hier met plezier terug elke dag!”

Waarom Fresh?

Kwaliteit en resultaat boeken staan voorop
In een rustige omgeving en een goede sfeer sporten
Onbeperkte Groepslessen en onbeperkt Sauna
 12 personal trainers en drie fysiotherapeuten
 Gratis weekpas
500 uur personal training per maand
Persoonlijke Fresh fitness- en lesreserveringsapp