Beste club van Nederland 2018

Bio

Al van jongs af aan ben ik veel in beweging. Ik ben geboren in klein dorpje, waar ik alle ruimte en mogelijkheden had om lekker buiten te spelen. Vanaf mijn 8e jaar ben ik in contact gekomen met langebaanschaatsen. Dit vond ik zo leuk, dat ik steeds fanatieker werd en ook steeds beter. Ik heb heel wat uur op de ijsbaan door gebracht en mijn ouders hebben stad en land met mij afgereisd voor allerlei sportevenementen, zeker toen ik na verloop van tijd ook wedstrijden ben gaan wielrennen. 
Deze interesse in sport heeft mij uiteindelijk doen besluiten om Bewegingswetenschappen te gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens mijn studie kwam de wedstrijdsport op een lager pitje, en toen ik uiteindelijk door iemand werd geïntroduceerd in CrossFit was ik verkocht. De schaatsen gingen op zolder en ik begon mijzelf steeds meer uit te dagen door steeds zwaardere gewichten te kunnen gebruiken tijdens mijn training. Het effect wat dit had op mijn lichaam en gezondheid was fantastisch. 
Ik vond krachttraining zelfs zo leuk, dat ik besloot om de trainersopleiding aan de AALO te gaan volgen en mijn CrossFit trainer certificaat te halen.
Tegenwoordig werk ik met veel plezier in de fitness, ben ik fitness manager en geef ik personal training bij Fresh. Ik vind het heerlijk om dagelijks met zoveel sportieve mensen om te gaan, dit geeft me ontzettend veel energie! Graag wil ik iedereen in laten zien hoe leuk sporten kan zijn en dat er altijd wel een manier van sporten is die goed bij iemand past. Het is voor iedereen mogelijk om zijn of haar doelstellingen te behalen en ik help je daar graag bij!