Beste club van Noord-Holland 2017
Gratis weekpas
Diversiteit van 70 groepslessen
Twee clubs in Amsterdam (met PT)

Markus Torenstra

Als eigenaar van Fresh krijg ik vaak de vraag: ”Wat kan ik het beste doen om mijn doel te behalen?”.

Dit is erg lastig, want wat voor de ene persoon werkt hoeft voor de andere niet te werken. Als we het hebben over afvallen, meer spiermassa krijgen en droger worden, is het belangrijk om heel goed en hard te trainen. Ook is het belangrijk je voeding zo aan te passen zodat jij je doel kan bereiken. 

Neem begeleiding van een expert, van een personal trainer die ervoor zorgt dat je doelen worden behaald, zelf “klooien” bij een budgetclub werkt echt niet voor de meeste van ons.

A’DAM Toren

Wil jij trainen met een van onze toptrainers op een van de mooiste locaties van Amsterdam?

Maak dan snel een afspraak zodat jij kan ervaren wat we voor jou kunnen betekenen. Fresh Personal training studio heeft, net zoals Fresh Fitness, een zeer groot team van trainers die jou alles kunnen geven wat je nodig hebt.

Wil je lekker trainen in de gym, boksen/yoga op het dak van de Toren, een heerlijke crossrunningles langs het water en daarna lekker eten bij The Butcher of een drankje doen aan de bar? Alles kan bij Fresh!

De Pijp

Fresh Fitness bestaat al twaalf jaar in de Amsterdamse Pijp en is op het gebied van fitness,personal training, groepslessen en fysiotherapie een begrip. In 2013 en 2014 mochten we de prijs voor beste sportschool van Amsterdam in ontvangst nemen, in 2015 werden we tweede.

De laatste jaren is het personal trainers team uitgegroeid naar twaalf trainers die in totaal 500 uur personal training geven per maand. Een fitness club met een zeer ervaren team en een plek waar je ook zelfstandig kunt trainen, yoga kunt volgen of heerlijk een sauna kunt nemen. We weten zeker dat je je bij Fresh thuis zal voelen en je sportieve doelstellingen zal halen!