Beste club van Nederland 2018

 

Mijn naam is Guan Gouvernante.

Van jongs af aan ben ik verbonden met sporten en bewegen. Als kind deed ik fanatiek Tae-Kwon-Do en boksen. Op mijn 15de ging ik voor het eerst met een goede vriend naar een sportschool. Destijds waren dat  bodybuildingscholen. Fitness “as we know it now” bestond toen nog niet. Ik had gelijk het krachttrainingsvirus te pakken en heb zelfs een bodybuildingwedstrijd gedaan. Ik las alles over kracht, spiergroei en bijbehorende voeding. Het fascineerde mij om te zien wat je kunt doen met het menselijk lichaam door juist te trainen en de juiste voeding. Dit was ook de tijd dat ik vrienden enthousiast maakte en meenam naar de sportschool.  Hier is mijn passie om mensen te begeleiden tijdens krachttraining ontstaan. Het was dan ook een logische keuze om naar het CIOS in Overveen te gaan. Hierna heb ik verschillende banen in de sport gehad, zoals sportbegeleider van schoolkinderen en zweminstructeur. Tijdens het werken in het zwembad heb ik mijn Fitvak A (fitnessdiploma) behaald.

Toen de deuren van het zwembad sloten, wilde ik van mijn ware passie mijn beroep maken en besloot om te gaan werken in een sportschool.

Ik heb 9 jaar lang een fantastische tijd gehad bij Special Sports in Amstelveen, destijds de meest “High-End” sportschool van Nederland. Hier ben ik werkzaam geweest als fitnesstrainer/personal trainer en was ik tevens verantwoordelijk voor de fitness. Toen dit HealthCity werd, veranderde niet alleen de klanten maar ook de persoonlijke aandacht.  Naast mijn vaste PT klanten die ik ben blijven trainen, ben ik bij Fresh begonnen. Hier vind ik, naast goede begeleiding,  de persoonlijke aandacht voor klanten weer terug.

In een tijd waar mensen op zoek zijn naar een personal trainer waar ze in een korte tijd goede resultaten kunnen behalen en die hun hierbij persoonlijk begeleid, ben je bij mij aan het juiste adres.Een trainingssessie met mij is niet alleen heel leuk maar ook nog eens heel leerzaam. Veel moet maar niet alles.Naast het benodigde Fitvak-A diploma, heb ik meerdere diploma’s en certificaten behaald. Zoals Licensed Sportvastencoach, DNA-Deskundig Trainer, TRX-Instructor, Kettlebell-Instructor.

Ik vind het heel belangrijk om mijzelf constant te blijven ontwikkelen.