Beste club van Nederland 2018

De abonnementen van Fresh bieden voor ieder wat wils en zijn onderverdeeld in 2 categorieën (standaard en daltijden). Bij elk van onze abonnementen is het gebruik van alle faciliteiten inbegrepen. Je kiest vooraf een abonnementsperiode en na de gekozen looptijd zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar. In je abonnement zit elke maand een half uur gratis persoonlijke begeleiding (intake) inbegrepen om zo jouw doelstelling te kunnen behalen.

De daltijden voor nieuwe leden zijn: maandag t/m woensdag 07:00-17:00 uur, donderdag van 07:00-22:30 uur en vrijdag van 07:00-21:30 uur.

Vrij Flex

Dit zijn abonnementen waarbij je niet aan een langlopend contract vast zit. Deze abonnementsvormen zijn na 1 of 3 maanden al maandelijks opzegbaar. Het is de ideale oplossing voor mensen die altijd de mogelijkheid willen hebben om op korte termijn te stoppen. Naast abonnementen kan je kiezen voor een 20 rittenkaart. Hiermee kan je in 6 maanden 20 keer komen sporten zonder verdere verplichtingen.

Voordelig Flex

Vind je het tijd voor een verandering in je lifestyle, dan is het verstandig om te kiezen voor Voordelig Flex. Dit zijn abonnementen met een looptijd van 12 maanden met een voordeliger maandtarief. Ook kan je profiteren van extra voordelen, zoals het loyaliteitsabonnement wat je na 12 maanden kan afsluiten bij Fresh

Studenten, 60+ en andere speciale abonnementen

Bij Fresh hebben we speciale abonnementen voor studenten en 60+ klanten. Bij deze abonnementen kan je de keuze maken of je die in de standaard of daltijden wilt afsluiten. Daarnaast hebben we abonnementen voor klanten die veel in het buitenland zijn (KLM / Journalisten ed).

Mocht je 1 week willen sporten, omdat je tijdelijk in Amsterdam bent, dat kan ook!

Are you just visiting Amsterdam for one week? No problem, we will arrange a nice membership for you.

Mocht je gebruik willen maken van deze regelingen stuur dan een mail naar info@fresh-fitness.nl. We denken graag met je mee.

Trouwe leden worden beloond!

Fresh heeft de laatste jaren een vaste groep trouwe leden opgebouwd, waar wij uiteraard erg blij mee zijn. Fresh wil haar trouwe leden graag belonen voor het feit dat zij voor onze club hebben gekozen. Het systeem is eigenlijk heel simpel: na 12 maanden kan je opnieuw een jaarabonnement afsluiten met een voordeel van 5 euro per maand t.o.v de standaard maandprijs. Wil je liever gewoon per maand kunnen beslissen wat je wilt? Dat kan natuurlijk ook! Je blijft dan de zelfde maandprijs betalen.